Mandžukić: "Bit ću još jači"

24.09.2013.

Mandžukić: "Bit ću još jači"

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ni ove sezone ne prestaje tresti mreže Bayernovih suparnika, uz odličnu suradnju s novim trenerom Guardiolom.

Nakon 15 prošlosezonskih prvenstvenih pogodaka u dresu Bayerna, čime je postao prvi strijelac bavarskog velikana, Mario Mandžukić i ove sezone vodi u istoj rubrici s četiri postignuta pogotka. Povod je to bio za veliki intervju hrvatskog reprezentativca za službene klupske stranice, uz pohvalu da neumorno trči, neumorno se bori i jednako neumorno - zabija.

Ove sezone to čini pod dirigentskom palicom Josepa Guardiole, koji je naslijedio Juppa Heynckesa: "Jako dobro surađujem s Guardiolom, ima odlične taktičke ideje. Voli loptu, u dobrom je odnosu s igračima i uvijek je spreman na malo zabave. Sretan sam što mi toliko vjeruje i pokušavam opravdati njegovo povjerenje".

"Dobro sam se pripremio, a ove mi je sezone cilj biti još bolji nego prošle. Nisam još na vrhuncu forme, bit ću još jači. Dobra igra glavom mi je možda i malo urođena, s obzirom da mi je otac bio branič i krasila ga je ta kvaliteta. No, sve se svodi na puno vježbe", nastavio je Mario Mandžukić.

Dolazak na Allianz Arenu iz Wolfsburga bio je iznimno važan trenutak u njegovoj karijeri. "Čim se Bayern prvi puta javio, znao sam da će transfer biti pravi potez. Bayern mi je uvijek bio san i sada se ispunio", prokomentirao je.

Poslije osvojenih titula prošle sezone, uključujući i Ligu prvaka, očekivanja su od Bayerna itekako velika. "Navijači smiju sanjati o ponavljanju prošle sezone, makar nema garancija, ali mi ćemo dati sve od sebe. Bayernovi su navijači sjajni, znaju stvoriti nevjerojatnu atmosferu i dali su veliki doprinos uspjehu kluba. Volim ih usrećiti pogocima. I u Hrvatskoj, pogotovo u Zagrebu, ima mnogo Bayernovih navijača. Neki me posjete na utakmicama u Münchenu, a neki čak i na treninzima", otkrio je Mario Mandžukić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri