Čestitke novom/starom predsjedniku

Šuker: "Novi mandat prilika za izliječiti ranu"

29.05.2015.

Šuker: "Novi mandat prilika za izliječiti ranu"
Foto: Getty Images

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je Seppu Blatteru na ponovnom izboru na mjesto prvog čovjeka svjetske nogometne organizacije, Fife.


Predsjednik HNS-a i član Izvršnog odbora Uefe, Davor Šuker, čestitao je u Zürichu Seppu Blatteru na ponovnom izboru za predsjednika Fife. Blatter je u prvom krugu glasovanje dobio 133 glasa svjetskih nogometnih asocijacija, nakon čega se njegov protukandidat Ali bin al-Hussein povukao uoči drugog kruga.

"Čestitam predsjedniku Seppu Blatteru na novom mandatu na čelu Fife. Glasovanje je pokazalo da Blatter ima podršku većeg dijela nogometnog svijeta i to treba respektirati. FIFA je svjetska nogometna organizacija i dosadašnje rukovodstvo očito je uspješno dosegnulo sve kontinente koji dobivaju jednakost i ravnopravnost kakvu zaslužuju", komentirao je izbore predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

"Predsjednik Blatter sada ima novi mandat ispred sebe, mandat koji je izvrsna prilika da se FIFA suoči sa svim izazovima i izliječi ranu koja brine svjetsku nogometnu obitelj. Integritet, transparentnost i pozitivan imidž moraju biti važni Fifi kako bi zaštitila i dalje razvijala nogometnu Igru. Želim predsjedniku Blatteru da uistinu odradi mandat onako kako je najavio u svom govoru, i u tom radu priželjkujem mu puno sreće i uspjeha", poručio je na kraju Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri