Hrvatska protiv Gibraltara i Italije

Kovačić: "Znamo što možemo i hoćemo"

03.06.2015.

Kovačić: "Znamo što možemo i hoćemo"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mateo Kovačić, član milanskog Intera i hrvatski nogometni reprezentativac, siguran je da će se Hrvatska pokazati u svom najboljem izdanju protiv Gibraltara i Italije.

Na potpisivanju novog ugovora o suradnji Hrvatskog nogometnog saveza i Ine, hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Andrej Kramarić potpisivali su navijačima dresove, davali autograme i fotografirali se s njima.

Hrvatska je počela pripreme za prijateljsku utakmicu s Gibraltarom te kvalifikacijsku s Italijom.

"Bit će veliki hendikep u Splitu bez navijača, navijači su uvijek bili 12. igrač Hrvatske. Bit će teško, ali spremni smo i motivirani za osvajanje sva tri boda, kao što smo pokazali i na San Siru. Ne trebamo se bojati Italije, oni se više boje nas nego mi njih", rekao je Mateo Kovačić, nogometaš talijanskog Intera.

"Kvalitetni su, znaju se dobro braniti, a igrači Juventusa moraju im još odraditi finale Lige prvaka - što bi im mogla biti i prednost s obzirom da će cijelo vrijeme biti u punom pogonu", dodao je.

Hrvatska je, međutim, svjesna svojih kvaliteta i pokušat će ih prezentirati u najboljem svjetlu.

"Znamo što možemo i što hoćemo. Moramo pokazati najbolje od sebe i protiv Gibraltara i protiv Italije. Drago mi je što ćemo igrati i u Varaždinu, tamo svakako moramo pobijediti, ali i čuvati se ozljeda kako bismo bili pripravni za Italiju", najavio je Kovačić.

Zbog ozljeda, protiv Italije neće biti Luke Modrića i Dejana Lovrena, a zbog kartona susret mora propustiti Vedran Ćorluka.

"Nekoliko će nam važnih igrača nedostajati, ali mislim da imamo kvalitetne zamjene", zaključio je Mateo Kovačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri