Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Manjine

Pod pokroviteljstvom HNS-a

Nogometni kamp
nacionalnih manjina u
Slavonskom Brodu

26.06.2015.
Nogometni kamp nacionalnih manjina u Slavonskom Brodu
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, u Slavonskom Brodu održava se drugi Nogometni kamp nacionalnih manjina.

Od petka, 26. lipnja do ponedjeljka, 29. lipnja, Slavonski Brod ugostit će drugi po redu Nogometni kamp nacionalnih manjina djevojčica i dječaka Hrvatske.

Kamp se održava u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednika Davora Šukera, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, čiji je izaslanik na manifestaciji član Izvršnog odbora HNS-a Dubravko Galović.

S djecom će na terenima NK Amater raditi iskusni pedagozi i stručni treneri, uključujući i Ivicu Grnju iz Osijeka te Pejnovića iz Pleternice i Đakulu i Vejzovića iz Slavonskog Broda, kao i koordinatore Totija Dedića i Elvira Mehmedovića.

Svi su ljubitelji sporta pozvani doći i podržati manifestaciju, naglasio je Toti Dedić, ujedno i predsjednik organizacijskog odbora.

Sljedeći se kamp planira za srpanj u Vukovaru, a u kolovozu slijedi okupljanje u Poreču.

Još vijesti