Šuker: "Svi moramo biti na maksimalnoj razini"

21.10.2013.

Šuker: "Svi moramo biti na maksimalnoj razini"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, u kojima će Hrvatska zaigrati protiv Islanda.

Poslije osvojenog drugog mjesta u Skupini A europske zone kvalifikacija za svjetsku smotru u Brazilu, Hrvatska je na ždrijebu u Zürichu za protivnika dobila nacionalnu selekciju Islanda.

"Ovo je poziv na opću mobilizaciju. Svi moramo biti na maksimalnoj razini, od izbornika preko igrača do saveza, kako bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo", naglasio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

"Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska je reprezentacija u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem", dodao je.

Hrvatska će u dodatne kvalifikacije ući pod vodstvom novog izbornika, Nike Kovača, koji je naslijedio Igora Štimca: "Jedino ako svi damo sve od sebe možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, što bi bio izuzetno važan uspjeh za hrvatsku reprezentaciju i Hrvatski nogometni savez".

"Vjerujem u izbornika Kovača i njegov stručni stožer, da će izvrsno pripremiti momčad za ovaj izazov. Nadam se punom stadionu i odličnoj podršci navijača u Zagrebu jer je odlazak na Svjetsko prvenstvo u interesu svih nas", zaključio je Davor Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri