Transfer iz Intera

Kovačić se pridružuje Modriću u Real Madridu!

18.08.2015.

Kovačić se pridružuje Modriću u Real Madridu!
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić karijeru će nastaviti u jednom od najvećih svjetskih klubova, Real Madridu, zajedno s Lukom Modrićem.

Vezni red Real Madrida od ove će sezone činiti i dvojica hrvatskih nogometaša. Uz Luku Modrića, koji je po svom dolasku iz Tottenhama već postao jedna od glavnih uzdanica Kraljevskog kluba, na stadionu Santiago Bernabeu igrat će i Mateo Kovačić.

Transfer o kojem se proteklih dana puno pisalo u svim svjetskim medijima, danas je na službenim stranicama potvrdio madridski klub.

21-godišnji Kovačić, koji je 2013. godine prešao iz zagrebačkog Dinama u talijanski Inter, potpisao je ugovor s Madriđanima na šest godina.

Kovačić će biti predstavljen u srijedu u 13:00 sati nakon liječničkog pregleda. Poslije toga čeka ga predstavljanje navijačima na terenu stadiona Santiago Bernabeu, a potom i prvi nastup pred predstavnicima medija.

Kovačić ima 21 nastup za hrvatsku seniorsku reprezentaciju te jedan postignuti pogodak, u prijateljskoj pobjedi nad Gibraltarom 4:0 u lipnju ove godine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri