U društvu Marcela Brozovića

Ivan Perišić prešao u redove Intera

30.08.2015.

Ivan Perišić prešao u redove Intera
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić napustio je njemački Wolfsburg i karijeru će nastaviti u dresu talijanskog velikana Intera.

Ivan Perišić, koji je od siječnja 2013. godine branio boje Wolfsburga, odlazi iz Bundeslige u talijansku Serie A, gdje će igrati za milanski Inter zajedno s Marcelom Brozovićem.

"Pronašli smo dobro rješenje za sve sudionike transfera, a Perišiću želimo sve najbolje u novoj momčadi", poručio je sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs.

Perišić je u Wolfsburg stigao iz dortmundske Borussije, nakon što se iz omladinske škole Hajduka zaputio u inozemstvo i prošao Sochaux, Roeselare i Club Brugge. 

Za Wolfsburg je odigrao 70 ligaških utakmica, postigao 18 pogodaka te prošle sezone osvojio Njemački kup i naslov viceprvaka Njemačke, a ove je sezone stigao i pomoći u osvajanju Superkupa protiv Bayerna.

"U Wolfsburgu sam proveo lijepo i uspješno razdoblje, a sada se radujem novom izazovu. Hvala svima koji su mi omogućili ovaj transfer u Italiju, a Wolfsburgu želim puno uspjeha u budućnosti", poručio je hrvatski nogometaš.

Inter je prije samo nekoliko dana prodao Matea Kovačića u Real Madrid.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri