Inter će s Perišićem biti vrlo dobar

Kovačić: "Spremni smo, idemo po dvije pobjede"

01.09.2015.

Kovačić: "Spremni smo, idemo po dvije pobjede"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mateo Kovačić po prvi je puta došao na pripreme reprezentacije kao nogometaš Real Madrida i podsjeća da su Vatreni spremni za sve izazove.

Azerbajdžan - Hrvatska
Kvalifikacije za EP 2014, Skupina H.
3. rujna 2015., 18:00 (HR)
Baku, Bakcell Arena

Hrvatska će 3. rujna gostovati kod Azerbajdžana, a 6. rujna kod Norveške, te bi se s dobrim rezultatima mogla sasvim primaknuti plasmanu na Europsko prvenstvo idućeg ljeta u Francuskoj.

"Očekujemo šest bodova, kao i uvijek. Bit će teško, ali ne sumnjam da smo svi spremni te idemo po dvije pobjede. Ne treba razmišljati o moguća četiri boda, nego idemo prvo odraditi prvu utakmicu pa se onda možemo posvetiti drugoj", izjavio je jedan od aduta Nike Kovača u veznom redu, Mateo Kovačić.

S druge će strane u Bakuu stajati i Robert Prosinečki, koji obnaša dužnost azerbajdžanskog izbornika.

"Drago nam je svima što ćemo ga vidjeti i želimo mu puno sreće, ali ne u našoj utakmici", jasan je bio Kovačić.

Donedavno član Intera, mladi se Hrvat pridružio Luki Modriću u redovima Real Madrida. Nedugo potom, Ivan Perišić stigao je iz Wolfsburga u Inter.

"Sve je odlično, Real Madrid je veliki, najveći klub i sve ide 'po špagi'. Sigurno sam imao i početnu tremu, ipak je san svakoga igrača izaći na Santiago Bernabeu. Drago mi je što je Perišić otišao u Inter, i zbog kluba i zbog njega, i mislim da će Inter s njime biti vrlo dobra momčad", prokomentirao je Kovačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri