Hrvatska mora ostati pozitivna

Pranjić: "Svi smo spremni odgovoriti na sve zahtjeve"

04.09.2015.

Pranjić: "Svi smo spremni odgovoriti na sve zahtjeve"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić ističe važnost koncentracije na susret s Norveškom, koji može dodatno približiti Vatrene Francuskoj.

Hrvatska je iz Bakua ponijela jedan bod, a već u nedjelju igra vrlo važan ogled s Norvežanima, koji su pobjedom u Bugarskoj stigli na samo bod zaostatka za drugim mjestom na tablici.

"Najveći je problem bio što nismo postigli pogodak. Imali smo šanse, nismo ih realizirali i završilo je 0:0, što nam nije odgovaralo i nismo zadovoljni tim rezultatom. No, moramo se okrenuti idućoj utakmici, to nam je sada najbitnije s obzirom da nam ni ostali rezultati nisu išli u prilog", prokomentirao je Danijel Pranjić.

"Moramo ostati pozitivni, još uvijek mislim da smo najbolja momčad u skupini, samo moramo to pokazati na terenu. U Azerbajdžanu smo podbacili u koncentraciji", dodao je.

Vatreni će u Oslu krenuti u lov na sva tri boda, s kojima bi plasman na Europsko prvenstvo bio nadohvat ruke.

"Bez obzira na sve, ići ćemo na pobjedu jer pobjedom rješavamo dosta toga. Norveška je i u Bugarskoj pokazala da je dobra, i bit će to drugačija utakmica od one u Zagrebu. Oni će otvoreno krenuti na pobjedu jer im to treba i sigurno će biti ljepše nego u Azerbajdžanu. Svaki je igrač spreman odgovoriti na sve zahtjeve tijekom svih 90 minuta", najavio je Danijel Pranjić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri