Hrvatska se može izvući

Badelj: "Vjerujem u našu snagu"

07.10.2015.

Badelj: "Vjerujem u našu snagu"
Foto: Drago Sopta/HNS

Milan Badelj, član talijanske Fiorentine, ističe kako Hrvatska može ostvariti zacrtani cilj premda će Bugari na Maksimiru biti "tvrd orah".

Hrvatska - Bugarska
Kvalifikacije za EP 2016., Skupina H.
10. listopada 2015., 20:45
Zagreb, stadion Maksimir.

Hrvatska nogometna reprezentacija u završna dva ogleda u kvalifikacijama za EP ulazi s trećeg mjesta u skupini, a Milan Badelj svjestan je težine zadatka.

"Nije bajno, ali na nama je da se izvučemo i uzmemo bodove protiv Bugarske i Malte. Neće biti lako protiv Bugara, pogotovo pred praznim stadionom, a očekujem i jako dobrog suparnika, koji igra dobar nogomet", najavio je.

Bugari nipošto neće biti lak zalogaj, premda im za treće mjesto igra samo teorija.

"Nekad je teže protiv momčadi u kojima nema zvijezda, koje su u stvaranju. Teže je protiv momčadske igre i momčadskog duha. U Sofiji smo pokazali da smo jači od njih, ali nadam se da ćemo se ovoga puta nametnuti od prve minute", naglasio je hrvatski veznjak.

Ipak, Badelj je uvjeren da Hrvatska može do svih šest bodova te prilike za izravan plasman u Francusku.

"Vjerujem u našu snagu. Novi izbornik je već u Dinamu bio ostavio jako pozitivan dojam na mene, vjerujem da će napraviti dobru stvar. Svaki trener ima svoju filozofiju, a mnogo ovisi o našem pristupu i karakteru s obzirom da je Čačić kratko s nama", kaže.

Hrvatski reprezentativci neće dozvoliti narušavanje atmosfere uoči ovako važnih susreta.

"Čujemo i saznamo što se piše po medijima, ali moramo zadržati mirnoću i ne dopustiti da negativna energija utječe na nas", zaključio je Badelj.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri