Povratak na pobjedničke staze

Srna: "Za Hrvatsku s ponosom i veseljem"

09.10.2015.

Srna: "Za Hrvatsku s ponosom i veseljem"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski kapetan Darijo Srna siguran je da će se Vatreni pokazati u pravom svjetlu u subotu protiv Bugara na Maksimiru.

Hrvatska - Bugarska
Kvalifikacije za EP 2016., Skupina H.
10. listopada 2015., 20:45
Zagreb, stadion Maksimir.

Pretposljednju utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj hrvatska će nogometna reprezentacija ponovno igrati pred praznim tribinama zbog Uefine kazne. U subotu na Maksimiru dočekuje Bugarsku.

"Takva je situacija, specifična. svi znamo da nije ugodno ni lijepo igrati pred praznim tribinama, no što je - tu je. Znamo koji je cilj pred nama, maksimalnih šest bodova, i vjerujem da Hrvatska uvijek pokazuje svoje najbolje lice kada je najteže. Tako će biti i protiv Bugarske od prve minute", najavio je kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna.

Vatrene će od dvoboja s Bugarskom i Maltom voditi novi izbornik, Ante Čačić.

"Otvoreno smo razgovarali s izbornikom i kroz njegova putovanja i ovdje u Zagrebu. On ima veliko povjerenje u nas, kao i mi u njega, te želimo igrati svoj nogomet, vratiti sami sebi samopouzdanje i vratiti se na pobjedničke staze", kaže Srna.

Za izravni plasman u Francusku Hrvatskoj će se vjerojatno trebati poklopiti i potrebni rezultati izravnih protivnika.

"Gledat ćemo samo sebe, a ostalo kako bude. Uvijek sam dobro igrao protiv Bugarske i sigurno ću opet dati sve od sebe, no rezultat je jedini važan, on nas ostavlja u utrci za Europsko prvenstvo, a mi za svoju državu igramo s ponosom i veseljem", zaključio je kapetan.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri