Ukrajina u Belom Manastiru uzvratila Hrvatskoj

04.12.2013.

Ukrajina u Belom Manastiru uzvratila Hrvatskoj
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci u futsalu odigrali su još jedan prijateljski dvoboj s Ukrajincima. Ovoga su puta gosti bili uspješniji.

HRVATSKA - UKRAJINA 1:3 (0:1)
Prijateljska utakmica.
Gradska dvorana, Beli Manastir.

Strijelci: 0:1 - Ovsjanikov (4'), 1:1 - Suton (29'), 1:2 - Pavlenko (38'), 1:3 - Cipun (40')

Hrvatska: Jukić, Grcić, Jelovčić, Novak, Suton, Protega, Babić, Grbeša, Petrović, Duvančić, Pavić, Mladina, Bilić. Izbornik: M. Stanković.

Nakon pobjede u Osijeku u ponedjeljak (3:2), Hrvatska je ponovno odmjerila snage s kvalitetnom reprezentacijom Ukrajine. U utorak je domaćin bila Baranja, odnosno Beli Manastir, a pobjeda je pripala hrvatskom suparniku.

Ukrajina je povela već u četvrtoj minuti, kada je Ovsjanikov pogodio s poludistance. Na izjednačenje se čekalo sve do 29. minute, a Hrvatsku je u rezultatski egal vratio pogodak Sutona.

Međutim, završnicu su učinkovitije odradili Ukrajinci. Dvije minute prije isteka vremena vodstvo je gostima vratio Pavlenko nakon kornera, a konačnih 3:1 postavio je vratar Cipun na samom kraju susreta, poslavši loptu u praznu mrežu. Hrvatska je, naime, pokušala ponovno poravnati igrajući s igračem više u polju.

Obje reprezentacije ove su dvije utakmice koristile kao pripremu za nadolazeće Europsko prvenstvo, koje se od 28. siječnja 2014. godine održava u Belgiji, a Hrvatska je u skupini sa Španjolskom i Češkom.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri