Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Manjine

Nastavak hrvatsko-mađarske suradnje

HNS i INA darovali
stotinu lopti
slavonskim klubovima

25.10.2015.
HNS i INA darovali stotinu lopti slavonskim klubovima
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Prilikom kvalifikacijske utakmice hrvatske ženske reprezentacije s Mađarskom u Osijeku, Hrvatski nogometni savez je s generalnim pokroviteljom Inom razveselio pet slavonskih klubova iz mjesta u kojima većinu čini mađarsko stanovništvo.

U suradnji sa Županijskim nogometnim savezom Osječko-baranjske županije, kao i generalnim pokroviteljem Inom, Hrvatski nogometni savez donirao je stotinu nogometnih lopti selima Osječko-baranjske županije s većinskim mađarskim stanovništvom, točnije njihovim nogometnim klubovima.

Nogometne lopte tako su, kao uvertira u kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Mađarske, prigodno donirane sljedećim klubovima: NK Vardarac, NK Columbus 2005 Suza, NK Zmaj Zmajevac, NK Laslovo 91 i NK Đezelem Korođ.

Nastavak je to dobre suradnje HNS-a i Ine, na čelu s predsjednicima Davorom Šukerom i Zoltanom Aldottom, kao i hrvatske i mađarske nogometne obitelji, te dobra najava za buduće zajedničke projekte.

 

Još vijesti