20 pozvanih igrača

Čačić: "Protiv Rusije započinjemo s pripremom za Euro"

26.10.2015.

Čačić: "Protiv Rusije započinjemo s pripremom za Euro"
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je 20 igrača za okupljanje u studenom tijekom kojeg će reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu s Rusijom.

Hrvatska će 17. studenoga u Krasnodaru odmjeriti snage s reprezentacijom Rusije, također sudionikom Eura 2016., a za okupljanje reprezentacije izbornik Čačić poslao je pozive sljedećim reprezentativcima:

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić

Braniči: Darijo Srna, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka, Marko Lešković, Goran Milović

Vezni igrači: Ivan Rakitić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Domagoj Antolić

Napadači: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić

Branič Hajduka Goran Milović novo je ime na popisu izbornika Čačića, a među Vatrenima je ponovno veznjak Dinama, Domagoj Antolić.

Veznjak Reala, Mateo Kovačić, doći će na okupljanje A reprezentacije, ali neće konkurirati za susret s Rusijom već će biti na raspolaganju izborniku mlade reprezentacije Nenadu Gračanu za iznimno važan kvalifikacijski ogled protiv Španjolske.

Izbornik Čačić zadovoljan je ovako jakim protivnikom nakon uspješnog završetka kvalifikacija:

"Ova utakmica nama je ujedno i početak priprema za Europsko prvenstvo iduće godine. Sučelit će se dvije momčadi koje su izborile direktan plasman na Euro, što dovoljno govori o kvaliteti susreta koji će dati dosta odgovora na neka otvorena pitanja."

Izbornik za ovu akciju nije zvao Luku Modrića:

"Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri