Pozitivna atmosfera među Vatrenima

Vrsaljko: "Šansa da se iskažemo"

10.11.2015.

Vrsaljko: "Šansa da se iskažemo"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni branič Šime Vrsaljko ističe da će Vatreni kvalitetno iskoristiti vrijeme uoči susreta s Rusijom, kao i sam ogled u Rostovu na Donu.

Izabranici Ante Čačića termin za dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo ispunit će prijateljskim ogledom u Rusiji, a osigurana viza za Francusku omogućila je i posebno dobro raspoloženje u reprezentativnom taboru.

"Atmosfera je jako pozitivna, a to smo si sami priuštili odlaskom na Europsko prvenstvo. Bit će još dosta treninga, sastanaka i druženja prije utakmice, dakle bit će korisno okupljanje", najavio je Šime Vrsaljko. "Želimo pobijediti, radi nastavka pozitivnog niza", dodao je.

Izbornik Čačić protiv Rusije će imati priliku isprobati i kombinacije s igračima koji nisu nosili najveći kvalifikacijski teret.

"Neki drugi dečki će sigurno dobiti priliku. To nam je svima šansa da se iskažemo. Naravno da bih i ja želio igrati te se pokazati u najboljem svjetlu", sažeo je Vrsaljko.

Vrsaljko i ove sezone brani boje talijanskog Sassuola, a nalazi se i na listi želja nekih drugih klubova.

"Zadovoljan sam, dobro smo krenuli u novu sezonu te želimo tako i nastaviti. Ima još dosta utakmica do kraja, ali nadam se da možemo zadržati dobru formu. Interes većih klubova samo mi je dodatni motiv za daljnji rad", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri