Subašić otpao zbog ozljede

Kalinić: "Pokušat ću iskoristiti minutažu"

12.11.2015.

Kalinić: "Pokušat ću iskoristiti minutažu"
Foto: Drago Sopta/HNS

Danijel Subašić zbog ozljede neće igrati protiv Rusije, a pruženu priliku planira iskoristiti Hajdukov vratar Lovre Kalinić.

Hrvatski izbornik Ante Čačić morao je s popisa kandidata za prijateljsku utakmicu protiv Rusije ukloniti i Danijela Subašića, reprezentativnu "jedinicu" i čuvara mreže Monaca, zbog bolova u aduktoru i kvadricepsu.

"Vrataru se rijetko pruža šansa, stoga je ova velika i važna. Imao sam privilegiju braniti protiv Argentine, a sada se nažalost Subašić ozlijedio. Pokušat ću iskoristiti minutažu koju dobijem od izbornika", najavio je Hajdukov Lovre Kalinić.

Hrvatska s Rusijom igra 17. studenoga u Rostovu na Donu.

"Znamo ruske kvalitete i pokušat ćemo dati sve od sebe i pobijediti. To je jedini pravi pristup. Želimo zadržati pozitivnu energiju u svlačionici te ići na EP u dobrom raspoloženju", kaže.

Kalinić je s Hajdukom ove jeseni nizao minute bez primljenog gola.

"I to igra ulogu u osjećaju sigurnosti, a i momčad dobiva na važnosti kada se toliko minuta ne primi pogodak. Bez suigrača ne bi bilo moguće odigrati toliko vrhunskih utakmica", prokomentirao je.

"Mislim da je Hajduk na dobrom putu. Zadnja dva poraza nisu ogledalo cijele sezone, oscilacije su moguće. Nadam se da će se nakon ove stanke sve vratiti na staro", zaključio je Lovre Kalinić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri