Golovi su morali doći

Močinić: "Rusiju smo pobijedili svojom kvalitetom"

17.11.2015.

Močinić: "Rusiju smo pobijedili svojom kvalitetom"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska je reprezentacija u Rostovu na Donu pružila vrlo dobru partiju i nastavila svoj pobjednički niz.

Poslije kvalifikacijskih pobjeda nad Bugarskom i Maltom, Hrvatska je u gostujućoj prijateljskoj utakmici kod Rusije opet stigla do pobjede. Završilo je 3:1 za izabranike Ante Čačića.

"Stvarno smo dobro izgledali i šteta što smo rano primili pogodak. Nismo loše ušli u utakmicu i taj nas je gol malo presjekao. No, imali smo još šansi u prvom dijelu i izbornik nam je na odmoru rekao da ako tako nastavimo, golovi će sigurno doći", prepričao je vezni igrač Rijeke, Ivan Močinić.

Izbornik Čačić isprobao je u Rostovu na Donu i sustav 4-4-2.

"I to je dobro izgledalo, a Kalinić i Mandžukić svjetski su napadači i sigurno im nije bilo teško. Odlično se slažu, ali mislim da je cijela momčad dobro reagirala i sada imamo još jedan sustav koji možemo iskoristiti na Europskom prvenstvu", kaže Močinić za hns-cff.hr.

Je li hrvatskoj pobjedi kumovao i slabiji dan Rusije?

"Oni su jedna od boljih momčadi protiv kojih sam igrao i ovo je bila baš dobra utakmica. Ipak, mi imamo igrače koji jednim potezom mogu odlučiti utakmicu, a i cijeli nam je kolektiv dobar. Mislim da smo Rusiju pobijedili svojom kvalitetom", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri