Besplatno podržite Hrvatice u Rijeci

Hrvatska u kvalifikacijskom dvoboju s Turskom

27.11.2015.

Hrvatska u kvalifikacijskom dvoboju s Turskom
Foto: Drago Sopta/HNS

Najbolje hrvatske nogometašice u ponedjeljak u Rijeci igraju kvalifikacijsku utakmicu protiv reprezentacije Turske.

U nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo, hrvatska ženska nogometna reprezentacija ugostit će Tursku u ponedjeljak, 30. studenoga na stadionu Rujevica u Rijeci s početkom u 16 sati.

Hrvatice su se okupile u petak u Zagrebu te odmah krenule put Opatije, gdje će čekati dvoboj, uz treninge u Rijeci.

Za utakmicu kandidiraju Doris Bačić (Sarajevo), Martina Čop (Sarajevo), Sanja Sabo (Agram), Ivana Bojčić (Split), Anela Lubina (Split), Cristel Miočević (Yverdon), Iva Landeka (USV Jena), Kristina Šundov (Bayer Leverkusen), Monika Conjar (Pomurje Beltinci), Ivana Stanić (Dinamo Maksimir), Iva Kušar (Osijek), Kristina Nevrkla (Osijek), Violeta Baban (Osijek), Maja Joščak (Osijek), Izabela Lojna (Osijek), Martina Šalek (Osijek), Mateja Andrlić (Osijek), Maria Kunštek (Osijek) i Leonarda Balog (Zaglebie Lubin).

Uz izbornika Zvonimira Kolaka, u stručnom su stožeru još treneri Robert Krznarić i Ivica Milković, kondicijski trener Hrvoje Matijević, trener vratarki Filip Šušnjara, liječnica Vedrana Vondrak, fizioterapeutkinja Maja Barić, ekonom Branko Perković, tajnik Luka Žakić te predstavnik reprezentacije Darko Kolesarić.

Ulaz na utakmicu je besplatan. Svi zainteresirani koji žele doći na utakmicu, a nisu vlasnici kompleta ulaznica za Zapadnu tribinu, moraju doći na blagajnu na zapadnom ulazu da bi podignuli besplatnu ulaznicu.

Vlasnici godišnjeg kompleta za Zapadnu tribinu mogu na utakmicu ući na svoju iskaznicu, dok vlasnici kompleta za ostale tribine moraju prije utakmice podignuti besplatnu ulaznicu.

Za utakmicu protiv Turske bit će otvorene samo zapadne tribine stadiona, a preuzimanje ulaznica bit će omogućeno od ponedjeljka u 13:00 sati.

Na tablici Skupine 5 Hrvatska je druga s četiri osvojena boda, iz maksimalnih europskih prvakinja iz Njemačke. U rujanskom susretu u Turskoj, na početku kvalifikacijskog ciklusa, Hrvatska je pobijedila 4:1.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri