Hrvati u akciji

Vrsaljko asistent za remi s Fiorentinom

01.12.2015.

Vrsaljko asistent za remi s Fiorentinom
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko asistirao je za bod Sassuola protiv Fiorentine u 14. kolu Serie A.

Susret Sassuola i Fiorentine u ponedjeljak navečer imao je snažan "hrvatski" predznak, s obzirom da su Šime Vrsaljko i Milan Badelj igrali u početnim postavama svojih klubova, a Nikola Kalinić ušao je u drugom poluvremenu s Fiorentinine klupe za pričuve. Ante Rebić nije ulazio u igru.

Fiorentina je povela u petoj minuti preko Valera, a tri minute prije odlaska na odmor Vrsaljko je centrirao za Floccarija, koji glavom postavlja konačnih 1:1.

Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu te zaradio žuti karton, a Badelj je žuti karton zaradio nedugo prije izlaska u 68. minuti. Zamijenio ga je Verdu. Kalinić je u 56. minuti zamijenio Rossija.

Fiorentina je na tablici treća, iza Napolija i Intera, a Sassuolo je šesti. Napoli je vrh preuzeo upravo pobjedom nad Interom 2:1, golovima Higuaina za domaćine i Ljajića za goste.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović igrali su u udarnoj jedanaestorici Intera, pri čemu je Perišić u završnici svoje mjesto prepustio Jovetiću. Ivan Strinić ostao je među pričuvama Napolija.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri