Sastanak Stručne komisije i instruktora

Jozak: "Projekt kampova fenomenalan"

17.12.2015.

Jozak: "Projekt kampova fenomenalan"
Foto: Drago Sopta/HNS

U četvrtak je u Zagrebu održan završni godišnji sastanak Stručne komisije HNS-a i instruktora Nogometnih središta, uz poseban naglasak na izvrstan projekt nacionalnih kampova.

Na redovnom, završnom godišnjem sastanku Stručne komisije, instruktori Nogometnih središta (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Sjever) podnijeli su izvješća o radu i natjecanjima.

"Segment koji je jako važan nacionalni su razvojni kampovi, s kojima smo krenuli ove godine. Uz određene opaske i prostor za napredak, instruktori taj projekt smatraju fenomenalnim za razvoj nogometa. To je pokazatelj da HNS ulaže u bazu, a sve se pokazalo jako dobrim", istaknuo je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak za hns-cff.hr.

Foto: Drago Sopta/HNS

Projekt su prihvatile i djevojčice, naglasio je Jozak, te se stvorila inicijativa za budućnost. Materijali koje su pripremili instruktori bit će predočeni Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza te će se tražiti daljnja ulaganja u razvoj projekta.

Jedna od tema razgovora bio je i zimski nogometni kamp početkom veljače, koji ima već gotovo četvrt stoljeća tradicije.

Sastanku su nazočili i predsjednik komisije Ivan Bedi, glavni instruktor Martin Novoselac, koji odlazi u mirovinu, viši savjetnik predsjednik HNS-a Zorislav Srebrić, a sudionike sastanka pozdravio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Foto: Drago Sopta/HNS

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri