Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Županijski savezi

Posebni pozdrav Šukeru i Srebriću

Održana Skupština
ZNS-a, Šparavcu
uručeni prigodni
darovi

23.12.2015.
Održana Skupština ZNS-a, Šparavcu uručeni prigodni darovi
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U zagrebačkom Hotelu Antunović održana je sjednica Skupštine Zagrebačkog nogometnog saveza.

Redovna sjednica Zagrebačkog nogometnog saveza imala je poseban svečani ton s obzirom da se na njoj oprostio dugogodišnji, iznimno uspješni glavni tajnik, Ivica Šparavec.

Šparavec s 1. siječnja 2016. godine odlazi u zasluženu mirovinu te je tom prigodom dobio priznanje i prigodne darove, uključujući i sat koji mu je u ime Zagrebačkog nogometnog saveza uručio predsjednik Damir Vrbanović.

Tijekom radnog dijela sjednice, usvojeni su plan i program aktivnosti za 2016. godinu, kao i financijski plan. Konstatirano je da je zbog recesijskih vremena proračun smanjen za 20 posto, no članovi Izvršnog odbora i skupštinari uspjeli su izglasati proračun koji je ravnomjerno raspodijelio teret spomenutog manjka.

"Vlada veliko zadovoljstvo velikim brojem aktivnosti u zagrebačkom nogometu, posebno u mlađim kategorijama, u čemu Zagrebački nogometni savez prednjači u odnosu na ostale županijske saveze u Hrvatskoj", istaknuo je Vrbanović.

Na sjednici su posebno toplo pozdravljeni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić. Kako oni dolaze iz baze Zagrebačkog nogometnog saveza, također su Šparavcu uručili dar za predani rad.

Sjednici su prisustvovali i predsjednik Saveza sportova Grada Zagreba, Nikola Dragaš, te delegacija "zagrebačkog prstena" predvođena Stjepanom Žugajem, delegacija Krapinsko-zagorske županije na čelu s predsjednikom Stjepanom Merkašem , delegacija Karlovačke županije pod vodstvom Nevena Šprajcera te delegacija Ličko-senjske županije s predsjednikom Marijanom Kustićem.

Još vijesti