Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Županijski savezi

Zaključci sa sjednice

Održana Skupština
Nogometnog saveza
Karlovačke županije

30.12.2015.
Održana Skupština Nogometnog saveza Karlovačke županije
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U utorak je održana redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije koja je usvojila plan i program rada te financijski plan za 2016. godinu.

Jednoglasno je u utorak Skupština donijela odluku o usvajanju ta dva dokumenta što je bila zakonska obveza. O trenutačnom stanju u županijskom nogometu govorio je predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Neven Šprajcer koji je istaknuo da se uz pomoć Hrvatskog nogometnog saveza čini sve kako bi se pomoglo klubovima u ovim teškim vremenima.

Od novosti za 2016. godinu predsjednik Šprajcer rekao je da će se pokušati pokrenuti Liga malog nogometa te formirati jedna selekcija žena. Nastavit će se i dalje intenzivan rad s djecom i mladeži, organizirat će se veliki broj kampova i selektivnih utakmica. Usvojen je i financijski plan, a u 2016. godini planiraju se prihodi od 570 tisuća kuna, a toliki će biti i rashodi.

Predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Šprajcer uručio je pritom poklon tajniku Zagrebačkog nogometnog saveza Ivici Šparavcu koji odlazi u mirovinu. Između ostalih, sjednici su prisustvovali izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović, članovi Izvršnog odbora HNS-a Alojzije Šupraha i Stjepan Merkaš, kao i uvaženi gosti Tom Kačinari (dopredsjednik ZNS-a) te Miro Uljan i Branko Kajfeš ispred Nogometnog središta Rijeka.

Još vijesti