Pobjede Monaca i Sportinga

Subašić obranio kazneni udarac, Halilović asistent

24.01.2016.

Subašić obranio kazneni udarac, Halilović asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Danijel Subašić ponovno je dao važan doprinos pobjedi Monaca, a Alen Halilović asistencijom je sudjelovao u visokom slavlju Sportinga iz Gijona.

U nedjelju je Monaco u sklopu 22. kola Ligue 1 ugostio Toulouse, a Silva i Coentrao doveli su u prvom poluvremenu klub iz Kneževine u vodstvo 2:0.

Tik prije odmora, međutim, suđen je kazneni udarac za goste, no smanjenje rezultata spriječio je hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić, obranivši pokušaj Ben Yeddera s bijele točke.

U drugom su poluvremenu pobjedu Monaca (4:0) potvrdili Carrillo i Costa. Subašić je igrao od početka do kraja utakmice, dok je Mario Pašalić ovoga puta ostao među pričuvama.

U 21. kolu Primere, Sporting iz Gijona dočekao je Real Sociedad i pobijedio rezultatom 5:1, zahvaljujući pogocima Carmone, Ndija te tri puta Sanabrije.

Jedini strijelac za Real Sociedad bio je Vela, a Alen Halilović u igru je ušao 15 minuta prije kraja susreta te u 81. minuti stigao proigrati Sanabriju za njegov treći, posljednji pogodak na utakmici.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri