Treće kolo

Poznati parovi završnice HNK-a za mlađe uzraste

04.02.2016.

Poznati parovi završnice HNK-a za mlađe uzraste
Foto: Drago Sopta/HNS

U četvrtak, 4. veljače, izvučeni su parovi trećeg kola Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste.

Kod juniora će snage u trećem kolu HNK-a odmjeriti Gorica i Inter-Zaprešić, Slavija i Lokomotiva, Hypo Limač Elektra i Zadar te Hrvatski Dragovoljac i pobjednik susreta Dinama i Slaven Belupa. Treće kolo na rasporedu je 16. ožujka, četvrto kolo odigrat će se 6. i 27. travnja, dok je finale na rasporedu 18. svibnja.

U kadetskoj će kategoriji u trećem kolu HNK-a, koje je na rasporedu 2. ožujka, zaigrati Rijeka i Dinamo, Varaždin i Slaven Belupo, Adriatic i Šibenik te Hypo Limač Elektra i Hajduk. Prva utakmica četvrtog kola odigrat će se 6. travnja, a uzvratna dva tjedna kasnije, dok je finale, kao i kod juniora, na rasporedu 18. svibnja.

Kod pionira će se za nastavak natjecanja boriti Split i Osijek, Lokomotiva i Rijeka, Pomorac 1921 i Slaven Belupo, dok će pobjednik susreta Sesveta i Dinama zaigrati protiv momčadi Adriatica. Pioniri će se za četvrto kolo boriti 8. ožujka, dok pobjednike nastavak natjecanja očekuje 30. ožujka i 13. travnja, a samo finale također je na rasporedu 18. svibnja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri