Pobjede Barcelone i HSV-a

Pogoci Rakitića, Brozovića i Iličevića

14.02.2016.

Pogoci Rakitića, Brozovića i Iličevića
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Rakitić, Marcelo Brozović i Ivo Iličević u nedjelju su postigli pogotke za svoje klubove.

Barcelona je na svom terenu dočekala Celtu iz Viga, a na poluvrijeme se otišlo s neriješenih 1:1. No, u nastavku su raspoloženi Katalonci postigli još pet pogodaka i s konačnih 6:1 osvojili sva tri boda.

Ivan Rakitić u igru je ušao u 61. minuti umjesto Roberta, a u 84. minuti na Suarezovu je asistenciju lijepo prebacio protivničkog vratara i zabio ukupno peti gol Barcelone.

Suarez je postigao hat-trick, a po jedan su gol dodali Messi i Neymar. Jedini strijelac za Celtu bio je Guidetti.

Marcelo Brozović doveo je Inter u vodstvo na gostovanju kod Fiorentine u Firenci, na dodavanje Palacija u 26. minuti susreta.

Fiorentina se ipak domogla pobjede (2:1), golovima Valere i Babacara u drugom poluvremenu, a Nikola Kalinić i Marcelo Brozović na suprotnim su stranama odigrali cijelu utakmicu. Ivan Perišić je za Inter nastupio od 71. minute, a Milan Badelj nije konkurirao zbog ozljede.

 

U Njemačkoj je HSV snage odmjerio s Borussijom iz Mönchengladbacha pred svojim navijačima, a nakon vodstva gostiju preko Johnsona, za preokret su se pobrinuli Hinteregger autogolom i Rudnevs.

Od 66. minute priliku je dobio i Ivo Iličević te je sjajno iskoristio, pogotkom glavom za prednost HSV-a 3:1 desetak minuta prije kraja. Poraz Borussije (M) naposljetku je ublažio Raffael, a Ivica Olić nije konkurirao za sastav Hamburžana.

 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri