Dogovoreni detalji boravka

Delegacija HNS-a obišla gradove domaćine i kamp Vatrenih

01.03.2016.

Delegacija HNS-a obišla gradove domaćine i kamp Vatrenih
Foto: Arhiva HNS

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić je s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza obišao gradove domaćine u kojima će Hrvatska igrati utakmice Eura, kao i bazni kamp reprezentacije u Deauvilleu.

Izbornik Čačić je u društvu team managerice Ive Olivari, pomoćnika izvršnog direktora za organizaciju događaja Zorana Cvrka i povjerenika za sigurnost Miroslava Markovića obišao transferne hotele i stadione u Bordeauxu, Saint-Étienneu i Parizu u kojima će hrvatska reprezentacija boraviti i igrati utakmice skupine D predstojećeg UEFA Eura 2016.

"Upoznali smo se s detaljima organizacije pojedinih utakmica, smještajem naših navijača, gostiju i svih službenih osoba, a s hotelima smo dogovorili detalje boravka naše reprezentacije", objasnio je Zoran Cvrk i dodao:

"Kao što je uvijek slučaj na velikim natjecanjima, oduševljeni smo infrastrukturom i priželjkujemo nešto slično, naravno u odgovarajućim razmjerima, u Hrvatskoj. Stadioni su prelijepi i već sada su praktički spremni za odigravanje Eura", dodaje Cvrk.

Foto: Arhiva HNS

Delegacija HNS-a posjetila je i trening centar Hrvatske u Deauvilleu, kao i hotel Barriere du Golf u kojem će Vatreni boraviti tijekom Eura.

"Svi smo, na čelu s izbornikom Čačićem, jako zadovoljni onime što smo vidjeli u Deauvilleu gdje će reprezentacija imati odlične uvjete za rad. Dogovorili smo sve detalje vezane za dolazak i boravak hrvatske reprezentacije i ne sumnjamo u sjajno gostoprimstvo domaćina", zaključuje Cvrk.

Hrvatska delegacija će od 1. do 3. ožujka sudjelovati na Uefinoj radionici za zemlje sudionice Eura u Parizu gdje se Čačiću, Olivari, Cvrku i Markoviću priključuju izvršni direktor Damir Vrbanović, liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri