Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Dio prihoda za vukovarski vodotoranj

Ulaznice za susrete
protiv Izraela i
Mađarske

09.03.2016.
Ulaznice za susrete protiv Izraela i Mađarske
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Newsletter
 • RSS

Hrvatsku reprezentaciju ovoga mjeseca čekaju prijateljske utakmice protiv Izraela u Osijeku i Mađarske u Budimpešti, a ovim putem informiramo navijače o mogućnostima kupnje ulaznica za navedene susrete.

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i druge zvijezde Vatrenih, predvođeni kapetanom Darijom Srnom, imat će dvije važne prijateljske provjere uoči ovogodišnjeg Europskog prvenstva protiv Izraela i Mađarske.

Hrvatska - Izrael

Osijek, stadion Gradski vrt, 23. ožujka u 18:00 sati

Cijene ulaznica

Tribina Sjever: 30 kuna
Tribina Jug: 30 kuna
Tribina Istok: 40 kuna
Tribina Zapad gore: 60 kuna
Tribina Zapad dolje: 80 kuna

Internetska prodaja: Od 10. do 23. ožujka u 12 sati (PORTAL ZA ULAZNICE)
Prodaja na blagajnama: Od 19. do 23. ožujka (12:00 - 18:00 sati)

Prodaja ulaznica putem interneta počinje u četvrtak 10. ožujka. Za kupce ulaznica putem interneta, HNS će organizirati posebnu nagradnu igru: u poluvremenu utakmice protiv Izraele, nasumičnim odabirom bit će izabrano po pet dobitnika dresa reprezentacije te nogometne lopte.

Kupnja ulaznica na blagajnama između dvorane i stadiona Gradski vrt bit će moguća od 19. do 23. ožujka od 12:00 do 18:00 sati. Svaka osoba može kupiti do šest ulaznica uz predočenje osobnih podatka za sve osobe.

U poluvremenu susreta protiv Izraela, Hrvatski nogometni savez uručit će prigodni ček s dijelom prihoda od ulaznica za obnovu vukovarskog vodotornja, simbola hrvatskog zajedništva.

Mađarska - Hrvatska

Budimpešta, stadion Groupama Arena, 26. ožujka u 18:00 sati

Cijena ulaznica: 95 kuna

Internetska prodaja: Od 10. do 23. ožujka u 12 sati (PORTAL ZA ULAZNICE)

Kupnja vouchera za utakmicu protiv Mađarske moguća je isključivo putem interneta te također počinje 10. ožujka. Ulaznice za hrvatski sektor neće se moći kupiti na blagajnama u Budimpešti te je kupnja vouchera jedini način za pristup hrvatskom sektoru.

Mađarski nogometni savez i mađarska policija sukladno članku 15. Uefinog pravilnika za zaštitu i sigurnost upozoravaju da će svaki navijač hrvatske nogometne reprezentacije koji nije u sektoru namijenjenom hrvatskim navijačima biti bez naknade za ulaznicu udaljen sa stadiona.

Ujedno, mađarska policija upozorava da će hrvatski navijači moći prići stadionu Groupama Arena na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vouchera kao dokaza o kupnji ulaznice.

Jedan kupac može kupiti najviše šest (6) ulaznica te za sebe i za sve ostale osobe unosi tražene osobne podatke (ime i prezime, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca).

Sustav vouchera

Kupnja ulaznica organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice putem e-maila dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera. Voucher se iz e-maila (ili s korisničke stranice) treba ispisati te se takav može razmijeniti za originalne ulaznice u Budimpešti na poziciji na stadionu neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima.

Razmjena će se moći obaviti od 16:00 sati na dan utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Još vijesti

 • HNS ne prodaje ulaznice za Sj. Irsku

  07.11.2016.

  HNS ne prodaje ulaznice za Sj. Irsku

  Hrvatski nogometni savez obavještava zainteresirane navijače Vatrenih kako neće biti moguća kupnja ulaznica preko Saveza za prijateljski susret hrvatske reprezentacije protiv Sjeverne Irske koji je...

 • Ulaznice za susrete protiv Kosova i Finske

  28.09.2016.

  Ulaznice za susrete protiv Kosova i Finske

  Od srijede 28. rujna u prodaji su ulaznice za susrete hrvatske reprezentacije protiv Kosova i Finske u sklopu Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Predvođeni kapetanom...

 • Ulaznice za susret Segesta - Hrvatska

  26.08.2016.

  Ulaznice za susret Segesta - Hrvatska

  U srijedu 31. kolovoza, hrvatska A reprezentacija odigrat će u Sisku utakmicu protiv HNK Segesta povodom obilježavanja 110 godina najstarijeg nogometnog kluba u Hrvatskoj. Deset godina nakon što su...

 • Dodatna prodaja ulaznica za drugi krug Eura

  23.06.2016.

  Dodatna prodaja ulaznica za drugi krug Eura

  Danas u 14:00 sati UEFA će početi prodavati preostale ulaznice za drugi krug Eura 2016, uključujući i utakmicu Hrvatska - Portugal. Ulaznice će se moći kupiti putem službene internetske stranice...