Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Dio prihoda za vukovarski vodotoranj

Ulaznice za susrete
protiv Izraela i
Mađarske

09.03.2016.
Ulaznice za susrete protiv Izraela i Mađarske
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • RSS

Hrvatsku reprezentaciju ovoga mjeseca čekaju prijateljske utakmice protiv Izraela u Osijeku i Mađarske u Budimpešti, a ovim putem informiramo navijače o mogućnostima kupnje ulaznica za navedene susrete.

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i druge zvijezde Vatrenih, predvođeni kapetanom Darijom Srnom, imat će dvije važne prijateljske provjere uoči ovogodišnjeg Europskog prvenstva protiv Izraela i Mađarske.

Hrvatska - Izrael

Osijek, stadion Gradski vrt, 23. ožujka u 18:00 sati

Cijene ulaznica

Tribina Sjever: 30 kuna
Tribina Jug: 30 kuna
Tribina Istok: 40 kuna
Tribina Zapad gore: 60 kuna
Tribina Zapad dolje: 80 kuna

Internetska prodaja: Od 10. do 23. ožujka u 12 sati (PORTAL ZA ULAZNICE)
Prodaja na blagajnama: Od 19. do 23. ožujka (12:00 - 18:00 sati)

Prodaja ulaznica putem interneta počinje u četvrtak 10. ožujka. Za kupce ulaznica putem interneta, HNS će organizirati posebnu nagradnu igru: u poluvremenu utakmice protiv Izraele, nasumičnim odabirom bit će izabrano po pet dobitnika dresa reprezentacije te nogometne lopte.

Kupnja ulaznica na blagajnama između dvorane i stadiona Gradski vrt bit će moguća od 19. do 23. ožujka od 12:00 do 18:00 sati. Svaka osoba može kupiti do šest ulaznica uz predočenje osobnih podatka za sve osobe.

U poluvremenu susreta protiv Izraela, Hrvatski nogometni savez uručit će prigodni ček s dijelom prihoda od ulaznica za obnovu vukovarskog vodotornja, simbola hrvatskog zajedništva.

Mađarska - Hrvatska

Budimpešta, stadion Groupama Arena, 26. ožujka u 18:00 sati

Cijena ulaznica: 95 kuna

Internetska prodaja: Od 10. do 23. ožujka u 12 sati (PORTAL ZA ULAZNICE)

Kupnja vouchera za utakmicu protiv Mađarske moguća je isključivo putem interneta te također počinje 10. ožujka. Ulaznice za hrvatski sektor neće se moći kupiti na blagajnama u Budimpešti te je kupnja vouchera jedini način za pristup hrvatskom sektoru.

Mađarski nogometni savez i mađarska policija sukladno članku 15. Uefinog pravilnika za zaštitu i sigurnost upozoravaju da će svaki navijač hrvatske nogometne reprezentacije koji nije u sektoru namijenjenom hrvatskim navijačima biti bez naknade za ulaznicu udaljen sa stadiona.

Ujedno, mađarska policija upozorava da će hrvatski navijači moći prići stadionu Groupama Arena na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vouchera kao dokaza o kupnji ulaznice.

Jedan kupac može kupiti najviše šest (6) ulaznica te za sebe i za sve ostale osobe unosi tražene osobne podatke (ime i prezime, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca).

Sustav vouchera

Kupnja ulaznica organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice putem e-maila dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera. Voucher se iz e-maila (ili s korisničke stranice) treba ispisati te se takav može razmijeniti za originalne ulaznice u Budimpešti na poziciji na stadionu neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima.

Razmjena će se moći obaviti od 16:00 sati na dan utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Još vijesti

 • Maksimirski stadion gotovo rasprodan

  09.11.2017.

  Maksimirski stadion gotovo rasprodan

  Na dan utakmice Hrvatske i Grčke, preostao je tek manji broj raspoloživih ulaznica za maksimirske tribine. Do četvrtka oko 13:00 sati prodano je ukupno 29.358 ulaznica za večerašnji okršaj Vatrenih s...

 • Prodano 28.500 ulaznica za susret s Grčkom

  08.11.2017.

  Prodano 28.500 ulaznica za susret s Grčkom

  Do dana prije prve utakmice doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Grčke prodano je 28.500 ulaznica. Utakmica Hrvatske i Grčke na Maksimiru na rasporedu je u četvrtak, 9...

 • Rasprodan Sjever dolje, u prodaji tribine Sjever gore i Zapad gore

  07.11.2017.

  Rasprodan Sjever dolje, u prodaji tribine Sjever gore i Zapad gore

  Zbog velikog interesa navijača za dvoboj s Grcima, u utorak su u prodaju puštene ulaznice za tribine Sjever gore i Zapad gore. Hrvatska - GrčkaDodatne kvalifikacije za SP 2018.9. studenoga 2017...

 • Nastavlja se prodaja ulaznica za susret s Grčkom

  06.11.2017.

  Nastavlja se prodaja ulaznica za susret s Grčkom

  U ponedjeljak u podne počela je prodaja ulaznica za Grčku i na blagajnama maksimirskog stadiona, a rasprodane su tribine Istok i Zapad dolje. Hrvatska - GrčkaDodatne kvalifikacije za SP...