Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Dio prihoda za vukovarski vodotoranj

Ulaznice za susrete
protiv Izraela i
Mađarske

09.03.2016.
Ulaznice za susrete protiv Izraela i Mađarske
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • RSS

Hrvatsku reprezentaciju ovoga mjeseca čekaju prijateljske utakmice protiv Izraela u Osijeku i Mađarske u Budimpešti, a ovim putem informiramo navijače o mogućnostima kupnje ulaznica za navedene susrete.

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i druge zvijezde Vatrenih, predvođeni kapetanom Darijom Srnom, imat će dvije važne prijateljske provjere uoči ovogodišnjeg Europskog prvenstva protiv Izraela i Mađarske.

Hrvatska - Izrael

Osijek, stadion Gradski vrt, 23. ožujka u 18:00 sati

Cijene ulaznica

Tribina Sjever: 30 kuna
Tribina Jug: 30 kuna
Tribina Istok: 40 kuna
Tribina Zapad gore: 60 kuna
Tribina Zapad dolje: 80 kuna

Internetska prodaja: Od 10. do 23. ožujka u 12 sati (PORTAL ZA ULAZNICE)
Prodaja na blagajnama: Od 19. do 23. ožujka (12:00 - 18:00 sati)

Prodaja ulaznica putem interneta počinje u četvrtak 10. ožujka. Za kupce ulaznica putem interneta, HNS će organizirati posebnu nagradnu igru: u poluvremenu utakmice protiv Izraele, nasumičnim odabirom bit će izabrano po pet dobitnika dresa reprezentacije te nogometne lopte.

Kupnja ulaznica na blagajnama između dvorane i stadiona Gradski vrt bit će moguća od 19. do 23. ožujka od 12:00 do 18:00 sati. Svaka osoba može kupiti do šest ulaznica uz predočenje osobnih podatka za sve osobe.

U poluvremenu susreta protiv Izraela, Hrvatski nogometni savez uručit će prigodni ček s dijelom prihoda od ulaznica za obnovu vukovarskog vodotornja, simbola hrvatskog zajedništva.

Mađarska - Hrvatska

Budimpešta, stadion Groupama Arena, 26. ožujka u 18:00 sati

Cijena ulaznica: 95 kuna

Internetska prodaja: Od 10. do 23. ožujka u 12 sati (PORTAL ZA ULAZNICE)

Kupnja vouchera za utakmicu protiv Mađarske moguća je isključivo putem interneta te također počinje 10. ožujka. Ulaznice za hrvatski sektor neće se moći kupiti na blagajnama u Budimpešti te je kupnja vouchera jedini način za pristup hrvatskom sektoru.

Mađarski nogometni savez i mađarska policija sukladno članku 15. Uefinog pravilnika za zaštitu i sigurnost upozoravaju da će svaki navijač hrvatske nogometne reprezentacije koji nije u sektoru namijenjenom hrvatskim navijačima biti bez naknade za ulaznicu udaljen sa stadiona.

Ujedno, mađarska policija upozorava da će hrvatski navijači moći prići stadionu Groupama Arena na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vouchera kao dokaza o kupnji ulaznice.

Jedan kupac može kupiti najviše šest (6) ulaznica te za sebe i za sve ostale osobe unosi tražene osobne podatke (ime i prezime, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca).

Sustav vouchera

Kupnja ulaznica organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice putem e-maila dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera. Voucher se iz e-maila (ili s korisničke stranice) treba ispisati te se takav može razmijeniti za originalne ulaznice u Budimpešti na poziciji na stadionu neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima.

Razmjena će se moći obaviti od 16:00 sati na dan utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Još vijesti

 • Ulaznice za finale Hrvatskog kupa

  14.05.2018.

  Ulaznice za finale Hrvatskog kupa

  U srijedu 23. svibnja na stadionu HNK Cibalia u Vinkovcima bit će održano finale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će se sastati Dinamo i Hajduk. Ovim putem obavještavamo javnost o raspodjeli i...

 • Prodaja ulaznica za utakmicu Brazil - Hrvatska

  25.04.2018.

  Prodaja ulaznica za utakmicu Brazil - Hrvatska

  Od danas u 11:00 sati u prodaji su ulaznice za prijateljsku utakmicu između Brazila i Hrvatske koja će 3. lipnja s početkom u 15:00 po lokalnom vremenu biti odigrana na stadionu Anfield u Liverpoolu...

 • Počela prodaja ulaznica za finala Lige prvaka i Europske lige

  16.03.2018.

  Počela prodaja ulaznica za finala Lige prvaka i Europske lige

  Započela je prodaja ulaznica za ovosezonsko finale Lige prvaka u Kijevu te finale Europske lige u Lyonu. Završna bitka za trofej Lige prvaka bit će održana 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u...

 • Prodaja po redu prijave: Dostupne i ulaznice za Vatrene na SP-u

  12.03.2018.

  Prodaja po redu prijave: Dostupne i ulaznice za Vatrene na SP-u

  Svjetska nogometna federacija (FIFA) objavila je podatke o broju prodanih ulaznica za nadolazeću svjetsku smotru, uoči početka nove faze prodaje. U prve dvije faze prodaje ulaznica za Svjetsko...