Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Županijski savezi

Šuker predvodio delegaciju HNS-a

Markulin izabran za
predsjednika NS
Koprivničko-križevačke
županije

19.03.2016.
Markulin izabran za predsjednika NS Koprivničko-križevačke županije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U petak je održana izborna Skupština Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, a Robert Markulin izabran je za predsjednika.

Za nasljednika Josipa Friščića na funkciji predsjednika NS Koprivničko-križevačke županije jednoglasno je kao jedini kandidat izabran Robert Markulin, a između 11 kandidata odabrano je i preostalih osam članova Izvršnog odbora.

Markulin je dobio četverogodišnji mandat, a za dopredsjednike su izabrani dožupan Darko Sobota te Josip Mađarić. Pritom je usvojeno financijsko izvješće, a predsjednik Markulin zahvalio je na ukazanom povjerenju i obećao borbu za pomoć svim klubovima te popravak stanja u nogometu.

Na Skupštini su bili i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker te izvršni direktor Damir Vrbanović, a delegaciju Saveza upotpunili su i izbornik A reprezentacije Ante Čačić, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić te pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk.

Još vijesti