Vatreni u Budimpešti

Vida: "Kada vidite ovako prekrasan stadion..."

25.03.2016.

Vida: "Kada vidite ovako prekrasan stadion..."
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni branič Domagoj Vida govorio je na konferenciji za medije nakon pobjede nad Izraelom, a dan prije gostovanja na budimpeštanskoj Groupama Areni.

Vatreni su u srijedu pobijedili Izrael 2:0, golovima Perišića i Brozovića, a već u subotu gostuju kod Mađarske, jednog od sudionika nadolazećeg Europskog prvenstva. Izbornik Ante Čačić u ta dva susreta testira taktičke sustave za Francusku.

"Bila nam je novost igrati s trojicom igrača u zadnjoj liniji s obzirom da nam to nije standardni sustav, ali mislim da je bilo dobrih stvari, kao i loših. Treba imati vjere, a izbornik je tu da odluči koji će formaciju igrati, s kojim igračima. Vjerujem da sve može biti dobro, samo treba malo vremena. Svi igramo u svojim klubovima, zreli smo, pametni i vidjet ćemo. Nije mi nikakav problem igrati na lijevoj strani, što god treba ja sam tu. Najvažnije je da Hrvatska pobijedi, a ja ću dati sve od sebe", rekao je svestrani hrvatski branič Domagoj Vida.

Mađari će, slažu se igrači, biti zahtjevniji suparnik od Izraelaca, a poseban je dojam na hrvatsku delegaciju u Budimpešti ostavio novi stadion slavnog Ferencvarosa.

"Čestitao bih susjedima Mađarima što su nakon dugog čekanja opet na Europskom prvenstvu. Očekujemo tešku utakmicu, sigurno su dobra momčad i dobar kolektiv bez velikih zvijezda, ali mi smo došli igrati svoju igru i pobijediti. U Osijeku je bio težak teren, no ne smijemo se vaditi na to. Kada vidite ovako prekrasan stadion, koji će biti dobro popunjen, ne bi trebalo biti problema", zaključio je Vida.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri