Početak prodaje 26. travnja

UEFA EURO 2016 Last minute portal za ulaznice

23.04.2016.

UEFA EURO 2016 Last minute portal za ulaznice
Foto: Drago Sopta/HNS

Navijačima se 26. travnja u 12:00 sati otvara dodatna mogućnost kupnje ulaznica za UEFA EURO 2016.

Samo 50 dana prije početka turnira, EURO 2016 SAS želi omogućiti navijačima koji još traže ulaznice kupovinu putem službenog kanala. Stoga će 26. travnja otvoriti portal gdje će navijači moći kupiti ulaznice po principu "tko prvi dođe - kupuje". S obzirom da uzbuđenje oko EP-a raste, navijače se upozorava da će se te ulaznice brzo rasprodati.

Sve koji su već kupili ulaznice podsjećamo da su prilikom prijave za ulaznice u prosincu i siječnju prihvatili sve uvjete u kojima između ostalog stoji da se ulaznice ne mogu vratiti niti promijeniti ime vlasnika ulaznice. U tom smislu još jednom upozoravamo kako se navijači trebaju suzdržati od kupovine ulaznica putem bilo kojeg kanala osim službenog portala za prodaju ulaznica na EURO2016.com, a ulazak na stadion će biti zapriječen svima kojima ulaznica ne glasi na njihovo ime.

Ovaj dodatni kontingent ulaznica postao je dostupan iz različitih izvora. Prvo, kako se turnir bliži i stadionski su planovi postali jasniji, UEFA je finalizirala točan broj sjedala na svakom stadionu. Drugo, neke su ulaznice bile rezervirane za navijače zemalja sudionica, ali nisu preuzete i te će ulaznice sada postati dostupne široj javnosti. Naposljetku, UEFA je za prodaju pripremila i neke ulaznice koje su poništene zbog kršenja uvjeta kupovine, zahvaljujući uspješnim pravnim nastojanjima za minimalizaciju neautorizirane ponovne prodaje. UEFA želi ponovno naglasiti kako se navijači trebaju suzdržati od kupovine ulaznica putem bilo kojeg kanala osim službenog portala za prodaju ulaznica na EURO2016.com.

Vrlo je vjerojatno da će u prvih nekoliko dana po otvaranju portala biti čekanja na red. Utakmice s većim brojem raspoloživih ulaznica bit će istaknute na portalu EURO2016.com kako navijači ne bi morali čekati na red da vide koje su ulaznice raspoložive.

Na portalu će se prodavati isključivo ulaznice u kategorijama 1, 2, 3 i 4. Za ulaznice za osobe s invaliditetom, pristupite portalu na kojemu se prijave primaju do 25. travnja.

Za plaćanje kupljenih ulaznica mogu se koristiti isključivo kreditne kartice MasterCard ili Visa.

Navijači u iščekivanju 26. travnja mogu se registrirati odmah i zabilježiti svoj interes kako bi bili obaviješteni kada ulaznice za određene utakmice postanu dostupne na portalu.

Informacije o korporativnim VIP ulaznicama, koje omogućavaju vrhunska mjesta i gastronomski užitak na stadionu, dostupne su na stranici UEFA EURO 2016 Hospitality na EURO2016.com.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri