Međunarodni turnir Delle Nazioni

U-15 reprezentacija na turniru u Italiji

24.04.2016.

U-15 reprezentacija na turniru u Italiji
Foto: Drago Sopta/HNS

Pred hrvatskom U-15 reprezentacijom jest međunarodni turnir Delle Nazioni koji se odigrava na području Italije, Austrije i Slovenije.

Hrvatska U-15 reprezentacija okupila se ove nedjelje u Zagrebu te je krenula put Italije gdje će od 24. travnja do 1. svibnja sudjelovati na međunarodnom turniru Delle Nazioni.

Mladi Hrvati na turniru su smješteni u skupinu C zajedno sa Slovenijom, Brazilom i SAD-om. Skupinu A čine Italija, Engleska, Rusija i Katar, a skupinu B Austrija, Meksiko, Japan i Norveška.

Hrvatski predstavnici turnir će otvoriti u ponedjeljak, 25. travnja, susretom sa SAD-om od 17 sati u slovenskom Vipolžeu. Dan kasnije Hrvati će zaigrati s Brazilom u talijanskom San Giorgiu od 18 sati, dok će u slovenskoj Novoj Gorici u srijedu snage odmjeriti s vršnjacima iz Slovenije, također od 18 sati. U petak, 29. travnja, odigravaju se polufinalni susreti, dok su razigravanje za plasman, kao i finalni dvoboj na rasporedu u nedjelju, 1. svibnja.

Izbornik Mladen Ivančić za turnir Delle Nazioni pozvao je sljedeće igrače: Renata Josipovića, Tina Hrvoja, Tomislava Krizmanića, Marka Ravliju, Marija Nikolića, Luku Jančića i Domagoja Stranputa (Dinamo), Ivana Brnića, Nikolu Mihanovića, Brunu Jenjića, Raula Milinovića, Marina Vujčića i Marija Vuškovića (Hajduk), Tonija Fruka (Hypo Limač), Luku Dubrovića (Osijek), Ivana Đakovića (Šibenik), Ivijana Svržnjaka (Slaven Belupo), Matea Nikla (Istra 1961) te Mattea Tadića (Austria Wien).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri