Prvi puta u Koprivnici

Ulaznice za prvu utakmicu Vatrenih u Koprivnici

19.05.2016.

Ulaznice za prvu utakmicu Vatrenih u Koprivnici
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska reprezentacija će 27. svibnja po prvi puta biti domaćin međunarodne utakmice u Koprivnici, a od danas su putem interneta u prodaji ulaznice za taj prijateljski ogled protiv Moldove.

Vatreni ovoga petka kreću s pripremama za EURO u Francuskoj, a prvu prijateljsku provjeru imat će 27. svibnja u 20:30 sati u Koprivnici protiv Moldove.

Hrvatska - Moldova

Koprivnica, Gradski stadion, 27. svibnja u 20:30 sati

Cijene ulaznica

Zapad B1 120 kn
Zapad B2 100 kn
Zapad B3 100 kn

Internetska prodaja: Od 19. do 26. svibnja u 12 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica (PORTAL ZA ULAZNICE

Prodaja na blagajnama: Od 23. do 27. svibnja (12:00 - 17:00 sati)

Prodaja ulaznica putem interneta počela je u četvrtak 19. svibnja. Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca) na HNS-ovom portalu za ulaznice.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše šest (6) ulaznica. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Kupci ulaznica isključivo putem internetske prodaje automatski sudjeluju u nagradnoj igri putem koje imaju mogućnost osvojiti dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Više informacija o kupnji ulaznica preko interneta: PORTAL ZA ULAZNICE

Prodaja na blagajnama

U slučaju da se cijeli kontigent ulaznica ne proda putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama stadiona od 23. svibnja do prodaje svih ulaznica. Radno vrijeme blagajne je od 12 do 17 sati.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše šest (6) ulaznica uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. Djelatnici prodaje će u sustav popuniti osobne podatke (ime i prezime, broj osobnog dokumenta ili datum rođenja za djecu) za sve osobe.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri