Očekuje se lijep ugođaj u Koprivnici

Rog: "Strpljiv sam, važne su dobre pripreme"

22.05.2016.

Rog: "Strpljiv sam, važne su dobre pripreme"
Foto: Drago Sopta/HNS

Marko Rog, predstavnik mladih hrvatskih snaga na pripremama reprezentacije, strpljivo čeka svoju prigodu na terenu.

Hrvatski izbornik Ante Čačić na širi je popis kandidata za Europsko prvenstvo uvrstio i nekolicinu mlađih igrača, a među njima je Dinamov ofenzivac Marko Rog.

"Dinamo je bio velik korak naprijed u mojoj karijeri, igra Ligu prvaka ili Europsku ligu svake godine. Osvojili smo dvostruku krunu i mislim da možemo opet do Lige prvaka. Unatoč kvalitetnoj konkurenciji u veznom redu, imao sam dobru minutažu. Šteta da je sezona završila taman kad me krenulo, ali vjerujem da ću se u takvoj formi vratiti i na klupske pripreme", sažeo je Rog po dolasku Vatrenih u Sv. Martin na Muri.

Hrvatska će 27. svibnja u Koprivnici odigrati prijateljsku utakmicu protiv Moldove, a 4. lipnja u Rijeci će dočekati izabranu vrstu San Marina.

"Sigurno će u Koprivnici biti pun stadion i lijep ugođaj. Bio bih sretan kada bih zaigrao protiv Moldove ili San Marina, ali ne zamaram se time. Strpljiv sam i važno je da se dobro pripremimo za Europsko prvenstvo i ostvarimo dobar rezultat", kaže.

Reprezentaciji će naknadno priključiti još nekoliko nositelja igre, koji su imali priliku dodatno obogatiti svoje trofejne vitrine.

"Drago nam je zbog svih koji su osvajali trofeje u svojim ligama i jedva čekamo da nam se i oni priključe", naglasio je Marko Rog.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri