Stručni skup o pripremi nogometnih vratara

Druga međunarodna vratarska konferencija u Zagrebu

22.05.2016.

Druga međunarodna vratarska konferencija u Zagrebu
Foto: Drago Sopta/HNS

Drugu godinu zaredom Hrvatski nogometni savez i Nogometna akademija HNS-a, uz vanjske suradnike, organiziraju stručni skup na temu specifične pripreme nogometnih vratara.

Međunarodna konferencija "International goalkeeping conference Croatia" po prvi je puta u Hrvatskoj održana prošle godine, a od 23. do 25. svibnja ponovno će se održati u Zagrebu, točnije, u Sesvetama, u prostorima trening centra Nogometne Akademije HNS-a, a u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i Nogometne akademije HNS-a.

Kao i prethodne godine Konferencija okuplja velik broj vrhunskih predavača i stručnjaka poput Nelsona Pereire (Sporting), Johna Achterberga (Liverpool), Antonella Brambille (Sampdoria), Gaetana Petrellija (Hellas Verona), Josea Sambade (Bešiktaš), Roberta Navajasa (Real Sociedad) te psihologa Amira Zulića, a koji će s prisutnima podijeliti znanja o pripremi nogometnih vratara.

Foto: HNS

Samu Konferenciju otvorit će tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak uz ravnatelja Nogometne akademija HNS-a Vatroslava Mihačića, dok će drugoga dana Konferencije biti održan i okrugli stol s bivšim hrvatskim nogometnim vratarima Draženom Ladićem, Stipom Pletikosom, Marijanom Vlakom i Tomislavom Butinom.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri