Borba za mjesto u Francuskoj

Halilović: "Hrvatska će biti prava na EP-u"

23.05.2016.

Halilović: "Hrvatska će biti prava na EP-u"
Foto: Drago Sopta/HNS

Alen Halilović bori se na pripremama za EP za povjerenje izbornika Čačića i vjeruje da Vatreni mogu dobro započeti nastup u Francuskoj.

Hrvatski nogometni reprezentativci treniraju u Sv. Martinu na Muri. Motiva im ne nedostaje, a svi žele naći svoje mjesto na konačnom popisu izbornika Ante Čačića.

"Najveći je motiv što branimo boje svoje države i reprezentacije. Mislim da smo spremni, da dobro treniramo i da ćemo biti pravi na Europskom prvenstvu. Čekamo još nekolicinu igrača i tada ćemo raditi i na taktici. Na svakoj poziciji imamo dobrih igrača, svi su zasluženo ovdje. Iza mene je dobra sezona, želim tako i nastaviti. Dat ću sve od sebe, trenirati, boriti se. Mlad sam, pa što bude", izjavio je Alen Halilović, nogometaš Barcelone koji je sezonu odradio na posudbi u Sportingu iz Gijona.

Što Alenu Haliloviću nosi klupska budućnost?

"Puno se piše, ali nisam još stigao razgovarati s Barcelonom. Odmah po završetku Sportingove sezone došao sam u Zagreb, a cilj mi je vratiti se u Barcelonu. Što će biti nakon Europskog prvenstva - to još ne znam. Odigrao sam velik broj utakmica u jednoj od najboljih liga na svijetu, ako ne i najboljoj. Puno sam igrao za svoje godine i moram biti zadovoljan. Moram popraviti završnicu, zabijati više golova, i nadam se da ću s time početi već sada u reprezentaciji", najavio je.

Hrvatska će Europsko prvenstvo otvoriti 12. lipnja s Turcima u Parizu, a u prijateljskoj utakmici ovog vikenda Turska je poražena kod Engleza 2:1.

"Pratili  smo taj susret i iako je Turska dobra, budemo li pravi, vjerujem da smo bolji od njih", jasan je bio Halilović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri