Futsal Kobe Festa

Futsalska U-21 reprezentacija na turniru u Japanu

29.05.2016.

Futsalska U-21 reprezentacija na turniru u Japanu
Foto: Arhiva HNS

Pred hrvatskom futsalskom U-21 reprezentacijom su pripreme na Rabu te turnir u Japanu.

Hrvatska U-21 reprezentacija u futsalu okupila se ove subote te su pred njome trodnevne pripreme na otoku Rabu nakon čega slijedi put u Japan gdje će sudjelovati na međunarodnom turniru Futsal Kobe Festa 2016.

Pred Hrvatima je u četvrtak, 2. lipnja, prvi dvoboj na turniru, a snage će odmjeriti s Espoladom Hokkaido od 16 sati po lokalnom vremenu. Dva dana kasnije od 14 sati na rasporedu je susret sa SWH FC, momčadi japanskih amatera, dok je u nedjelju, 5. lipnja, na rasporedu razigravanje za plasman. Na turniru će još sudjelovati talijanska Roma Select, korejski Jeonju Mag te japanski Deucao Kobe.

Izbornik Marinko Mavrović za turnir u Japanu pozvao je sljedeće igrače: Pavu Mudronju (MNK Murter), Željka Konrada (MNK Brod 035), Kristijana Postružina (MNK Uspinjača), Maru Đuraša i Marinka Šamiju (MNK Square), Josipa Jakovljevića (MNK Split Tommy), Antonija Jamičića (MNK Osijek Kelme), Antu Crnjca (MNK Kijevo Knin), Alena Vukovića i Ivana Zolića (MNK Vrgorac) te Kristiana Čekola i Mateja Horvata (Futsal Dinamo).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri