Rovinjski dio priprema Vatrenih

Vrsaljko: "Nitko nije lagan protivnik"

30.05.2016.

Vrsaljko: "Nitko nije lagan protivnik"
Foto: Drago Sopta/HNS

Šime Vrsaljko, bočni branič Sassuola i hrvatske reprezentacije, najavio je rovinjski dio priprema Vatrenih uoči Europskog prvenstva.

Izabranici Ante Čačića od nedjelje treniraju u Rovinju te čekaju prijateljski ogled sa San Marinom, prije odlaska u Francusku na europsku smotru. Šime Vrsaljko sažeo je ciljeve:

"Pokušat ćemo što bolje odraditi treninge, kao i u Sv. Martinu na Muri, te iskoristiti ovih četiri do pet dana za uigravanje. Što se tiče izbora igrača za zadnju liniju, slijedimo izbornika na treninzima i on će odlučiti o najboljem rješenju"

Hrvatska je u Koprivnici svladala Moldovu 1:0, a u grupnoj fazi Europskog prvenstva čekaju je Turska, Češka i Španjolska.

"Protiv Moldove smo dobro ušli u utakmicu, stvorili dosta šansi, ali mogli smo ih više i zabiti. To treba pripisati umoru jer smo naporno trenirali, a bit ćemo svježiji i bit će bolje. Svi su naši protivnici dobre reprezentacije, danas se za nikoga ne može reći da je lagan protivnik. Moramo se usredotočiti na sebe i svoj rad te pokušati napraviti što bolji rezultat", najavio je Vrsaljko.

Iza Vrsaljka odlična je sezona u Serie A i povezuje ga se s transferom u neke od ponajboljih europskih klubova.

"Svjestan sam situacije, no isključivo sam koncentriran na reprezentaciju i želim razgovarati samo o tome", jasan je bio Vrsaljko.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri