Pravi nastup za drugi krug

Schildenfeld: "Svi očekuju iskorak, da pokažemo koliko možemo"

30.05.2016.

Schildenfeld: "Svi očekuju iskorak, da pokažemo koliko možemo"
Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon priprema u Sv. Martinu na Muri i susreta s Moldovom, Gordon Schildenfeld u vrlo dobrom raspoloženju započinje pripreme u Rovinju.

Hrvatska nogometna reprezentacija, uz priključivanje nekolicine nositelja igre, u Rovinju nastavlja svoje pripreme za Europsko prvenstvo, a Gordon Schildenfeld ističe kako je ugođaj izvrstan. 

"Sve je u Sv. Martinu na Muri dobro prošlo, sad ulazimo u zadnju fazu. Atmosfera nam nikada nije bila problem, uvijek smo imali fantastične momke i karakterne igrače. Pokušavamo ukomponirati treninge i druženja da nam svima bude bolje", rekao je.

Vatreni su u Koprivnici snage odmjerili s Moldovom, a prije odlaska u Francusku čeka ih još San Marino.

"Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja. Susret s Moldovom imao je svoju svrhu, pobijedili smo i to je to", smatra Schildenfeld.

Iako je skupina zahtjevna, Vatreni imaju veliku želju proći grupnu fazu natjecanja.

"Skupina je jako teška, možemo napraviti nešto samo ako budemo pravi. Svi očekuju taj iskorak, da prođemo u drugi krug i pokažemo koliko možemo", rekao je branič zagrebačkog Dinama.

Hrvatskoj će se ovog tjedna priključiti i europski prvaci, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

"Svi ćemo to proslaviti nekom večerom i druženjem. Svaka im čast, to je veliko priznanje za svakog igrača, a Real Madrid je pokazao da je na vrhu, tamo gdje treba biti", zaključio je Schildenfeld.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri