Potpisan ugovor između HNS-a i Favbeta

Šuker: "Ponosni na novog ulagača u hrvatski nogomet"

31.05.2016.

Šuker: "Ponosni na novog ulagača u hrvatski nogomet"
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker potpisao je u utorak u ime Saveza četverogodišnji sponzorski ugovor s međunarodnom grupom Favbet.

Prigodom potpisivanja četverogodišnjeg ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza i grupe Favbet, predsjednik HNS-a Davor Šuker i generalni direktor Favbet grupe, Andrii Matiukha, održali su konferenciju za medije.

"Ponosan sam što možemo predstaviti novog ulagača u Hrvatsku i drago mi je što je Favbet prepoznao sve ono što hrvatski sport općenito, a pogotovo hrvatski nogomet, može donijeti njihovom marketinškom poslovanju", rekao je Šuker.

Foto: Arhiva HNS

"Međunarodni holding Favbet počašćen je potpisivanjem ovog četverogodišnjeg ugovora s Hrvatskim nogometnim savezom. Nogomet je u Hrvatskoj nevjerojatno popularan, okuplja Hrvate koji su ponosni na svoje nogometaše. Ulaganjem i partnerstvom Favbet želi podržati nacionalne junake na Europskom prvenstvu 2016. godine te nakon njega. Nije tajna da među našim klijentima vlada najveći interes za nogomet, a sada će naš logotip biti u blizini hrvatske reprezentacije. To će nam pomoći dokazati odanost klijentima te privući nove. Sigurni smo da će suradnja biti veliki uspjeh, kako za nas, tako i za HNS. Imamo u planu razne standardne aktivnosti i promocije, a čak i bez posebnih događaja zadovoljni smo sklapanjem suradnje i ponosni na nju", poručio je Matiukha.

Foto: Arhiva HNS

Predstavnicima Favbeta tom su prilikom predani i darovi, prigodni dresovi Vatrenih.

"Ne kladim se, iako bih volio da mogu, ali znate da se vodeći ljudi nogometa ne bi smjeli kladiti. Svjestan sam kakva je draž klađenja i gledanja utakmice u društvu i volio bih uživati u tome, no i ovako uživam u dobroj utakmici. Volio bih i da mediji istraže koliko se u Hrvatskoj kladioničarskih sredstava vrati sportu", dodao je Šuker.

Hrvatska nogometna reprezentacija u završnoj je fazi priprema za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj

"Pohvalio bih atmosferu koju su navijači stvorili u Međimurju, u Koprivnici te u Rovinju i Istri. Mislim da su navijači došli na svoje i mislim da ćemo u dogovoru sa županijskim savezima dati još više utakmica Međimurju, Koprivnici, a znate da se dobro osjećamo i u Slavoniji. Treba vidjeti možemo li dovesti tamo koju pripremnu utakmicu za SP u Rusiji. U Rijeci, nogometnom gradu, također ćemo imati otvoreni trening i hvala svima koji su napravili projekt NK Rijeke. Cilj nam je na EP-u ići utakmicu po utakmicu te proći skupinu. No, nije dovoljno to reći, treba to dokazati na terenu", rekao je Šuker.

Foto: Arhiva HNS

Predsjednik HNS-a odgovorio je i na upit o posljednjoj Fifinoj kazni Hrvatskom nogometnom savezu.

"Žao mi je što nije više vremena i prostora posvećeno pisanju o ljudima koji su napravili taj eksces. Znate da FIFA i UEFA imaju nultu toleranciju, razgovarali smo u Budimpešti s Uefom i FARE-om, i znamo koje su tri mjere sankcija. Preostaje nam još razgovarati s Fifom i FARE-om, a oni žele izbaciti svaki oblik diskriminacije prema bilo kome i tu su rigorozni. Čekamo još objašnjenje odluke, a sigurno je kazna drastična i jedina nam je vodilja žalba", istaknuo je Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri