Trkački adut Hrvatske

Brozović: "Mislim da će sve ispasti dobro"

01.06.2016.

Brozović: "Mislim da će sve ispasti dobro"
Foto: Drago Sopta/HNS

Marcelo Brozović opisao je trenutačno stanje reprezentacije na rovinjskim pripremama i dotaknuo se svojih trkačkih kapaciteta.

Nakon odluke o putnicima za Europsko prvenstvo u utorak, u srijedu su 23 hrvatska reprezentativca nastavila s treninzima uoči odlaska u Francusku. Vatrene su napustili Duje Ćaleta-Car, Domagoj Antolić i Alen Halilović.

"Normalno da im nije lako, ali život ide dalje. Samo neka rade i nadam se da će već na sljedećem okupljanju opet biti s nama. Mi nastavljamo s treninzima i mislim da će sve to ispasti dobro. Vrijeme nam je odlično, teren dobar, a ritam je nešto lakši. Zadovoljni smo, a u slobodno vrijeme igramo društvene igre, biljar, stolni tenis i slično", opisao je vezni igrač Hrvatske Marcelo Brozović. 

Brozović posebne pohvale dobiva zbog svojih trkačkih kapaciteta i dobre sezone u talijanskom Interu.

"Znao sam da to mogu napraviti, dodatno treniram sa svojim trenerom i zadovoljan sam svojim napretkom. Što se trčanja tiče, može me pratiti nekolicina igrača poput Mandžukića ili Perišića, ali nekako na kraju uvijek ja najviše pretrčim", kaže. 

Reprezentacija Hrvatske upravo je u Francuskoj 1998. godine ostvarila svoj najveći uspjeh, a ovoga je ljeta čekaju Turska, Češka i Španjolska.

"Ne sjećam se baš, imao sam samo šest godina, ali gledao sam poslije snimke i sve znam. Protivnike nismo još analizirali, no ima vremena i pripremit ćemo se za njih", rekao je Brozović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri