Odrađeni selektivni treninzi

Održani nacionalni razvojni kampovi u Karlovcu, Unešiću i Osijeku

06.06.2016.

Održani nacionalni razvojni kampovi u Karlovcu, Unešiću i Osijeku
Foto: Arhiva HNS

Novi nacionalni razvojni kampovi Hrvatskog nogometnog saveza održani su u Karlovcu, Unešiću i Osijeku.

U Karlovcu je 23., 24. i 30. svibnja na igralištu NK Ilovac održan nacionalni razvojni kamp Središta Zagreb za selekciju reprezentacije NSKŽ za 2003. i 2004. godište. Na Kampu je sudjelovalo 60-tak igrača te po prvi puta i igračice novoosnovane ekipe ŽNK Četiri Rijeke Karlovac, njih 20. Selektivne treninge nadzirali su instruktor NSKŽ Sanjin Lucijanić te treneri Matija Štefančić, Dario Blažina, Igor Gec i Antonio Magdić.

U Unešiću je na stadionu NK Zagora od 25. do 28. svibnja održan nogometni razvojni kamp HNS-a za dječake i djevojčice U-10 i U-11 kategorije. Kamp su nadzirali treneri Ivo Šupe, Ive Grgas Grando, Stipe Gojević te Ivica Matić. Prvoga dana kampa održan je trening za dječake 2004. godišta, a na kojem je sudjelovalo 15 dječaka, dok je drugoga dana Kampa na treningu za dječake 2005. godišta sudjelovalo 29 igrača. Trećega dana Kampa održan je trening za djevojčice uz vodstvo regionalnog instruktora za ženski nogomet Središta Split Radoslava Tomasa te je nadgledan od strane županijskog instruktora Nikice Cukrova i područnog instruktora Ivana Gudelja. Na trening su se odazvale dvije djevojčice 2001. godišta iz novoosnovanog kluba pod okriljem NK Šibenik.

Nacionalni razvojni kamp Središta Osijek održan je od 31. svibnja do 2. lipnja u Osijeku gdje je domaćin bio KNŠ Hypo Limač-Elektra. Na Kampu je sudjelovalo 14 dječaka 2004. godišta te 22 dječaka 2005. godišta, dok su stručni stožer činili instruktor Petar Krpan te treneri Antonio Bošnjak, Andrej Burilo, Robert Horvat, Matej Žitnjak, Mario Oršulić, Kruno Marjanović, Oliver Pešerović, Denis Krstanović i Mario Dundović. Na Kampu su sudjelovale i djevojčice raznih dobnih uzrasta, a pristiglo je njih 23, dok se trening za nacionalne manjine nije održao, budući da nije bilo prijava.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri