Vatreni imaju kvalitetu

Perišić: "Želimo pokazati što znamo"

09.06.2016.

Perišić: "Želimo pokazati što znamo"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Perišić bio je jedan od ključnih igrača Hrvatske na putu prema Francuskoj i uvjeren je sa suigračima može do dobrog rezultata na Europskom prvenstvu.

Nogometaš talijanskog Intera, Ivan Perišić, među glavnim je uzdanicama izbornika Ante Čačića uoči početka natjecanja na europskoj smotri najboljih.

"Napredovao sam u zadnje četiri godine, svake sam sezone sve bolji, i nadam se da ćemo napraviti puno bolji rezultat nego u Poljskoj i Ukrajini. Stvarno me krenulo u reprezentaciji, trebao mi je neki okidač, ali meni je najvažnije da ostanem zdrav i da mogu dati 100 posto od sebe", naglasio je.

Hrvatska u svojim redovima ima veliku kvalitetu, ističe Perišić, i to treba dokazati već u prvom nastupu protiv Turske u Parizu 12. lipnja:

Foto: Drago Sopta/HNS

"Svi naši igrači igraju u dobrim klubovima, svi su nositelji igre, svi su u dobroj formi i jedva čekamo nedjelju, da izađemo na teren i pokažemo što znamo. Budemo li mi pravi i držali se svoje igre, nitko neće ništa pitati Tursku".

Pripreme su odrađivane po zacrtanom planu, u dobroj atmosferi među Vatrenima.

"Imali smo vremena za dobre pripreme u Hrvatskoj, a mislim da je izbornik Čačić prepoznao ono što nama treba na reprezentativnim okupljanjima. Svakim danom sve više radimo na taktici i analizi protivnika", zaključio je Perišić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri