Pripreme za Euro u Njemačkoj

Milin objavio popis igrača za pripreme za U-19 Europsko prvenstvo

27.06.2016.

Milin objavio popis igrača za pripreme za U-19 Europsko prvenstvo
Foto: Nikola Kurti

U Zagrebu će se 2. srpnja okupiti hrvatska U-19 reprezentacija pred kojom je Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a izbornik Ferdo Milin objavio je širi popis igrača na koje računa za predstojeće pripreme.

Hrvatska U-19 reprezentacija okuplja se ove subote u Zagrebu odakle kreće put Sv. Martina na Muri gdje će se do 9. srpnja pripremati za nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a koje je na rasporedu od 11. do 24. srpnja. Hrvatska je na Euru smještena u skupinu B u kojoj će snage odmjeriti s Nizozemskom, Francuskom i Engleskom. Skupinu A čine, pak, domaćin Njemačka, Italija, Portugal i Austrija.

Mladi hrvatski reprezentativci Euro će otvoriti susretom s Nizozemskom 12. srpnja u 12 sati, tri dana kasnije snage će od 19:30 sati odmjeriti s Francuskom, dok će 18. srpnja, također od 12 sati, zaigrati s Engleskom.

Izbornik Ferdo Milin na pripreme za Europsko prvenstvo pozvao je sljedeće igrače: Adriana Šempera, Mateja Hudećeka, Bornu Sosu, Filipa Benkovića, Vinka Soldu, Bojana Kneževića, Davora Lovrena, Karla Plantaka, Nikolu Moru, Ivana Božića, Matiju FintićaBornu Borovca, Tina Kulenovića i Marijana Čabraju (Dinamo), Tomislava Turčina (Rijeka), Karla Leticu (Hajduk), Luku Ivanušeca (Lokomotiva), Kristijana Jakića (Split), Josipa Špoljarića (Osijek), Martina Erlića (Sassuolo), Josipa Brekala (Wolfsburg), Frana Brodića (Club Brugge), Andriju Balića (Udinese Calcio), Silvija Anočića (Roma) te Dominika Martinovića (Rasenballsport Leipzig).

"Napravili smo prošireni popis igrača od kojih ćemo izabrati 18 najboljih koji će putovati na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Pred nama su pripreme u Sv. Martinu na Muri, bazirat ćemo se na taktici kako najbolje pripremiti momčadi za jaku skupinu u kojoj se nalazimo. Engleska, Francuska i Nizozemska su motivirajući suparnici, spremit ćemo se najbolje što možemo kako bi pokušali ostvariti osnovni cilj da budemo među pet najboljih reprezentacija u Europi", kazao je Milin prilikom objave šireg popisa U-19 reprezentativaca.

Konačan popis putnika na Europsko prvenstvo bit će objavljen na kraju priprema.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri