Asistirao i Eduardo

Kramarić trostruki strijelac, Srna trostruki asistent, sjajan gol Čopa

21.08.2016.

Kramarić trostruki strijelac, Srna trostruki asistent, sjajan gol Čopa
Foto: Drago Sopta/HNS

Andrej Kramarić postigao je tri gola za Hoffenheim, Darijo Srna tri je puta asistirao za Šahtar, a Duje Čop odlično je otvorio svoj ligaški "račun" za Sporting.

Njemački prvoligaš Hoffenheim plasirao se u šesnaestinu finala Njemačkog kupa uvjerljivom pobjedom na gostovanju kod Egestorf-Langredera, a polovicu svih pogodaka svoje momčadi potpisao je hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Hoffenheim je, naime, pobijedio 6:0, a Kramarić je postigao hat-trick, zatresavši suparničku mrežu u 18., 32. i 80. minuti dvoboja. Preostali su golovi bili djelo Rudyja, Utha i Wagnera. Kramarić je odigrao cijeli susret.

U listu strijelaca upisao se još jedan reprezentativni napadač, Duje Čop, koji od ovoga ljeta brani boje Sporting Gijona. U prvom kolu Primere Sporting je ugostio Athletic Bilbao, a Čop je trasirao put prema pobjedi (2:1) vrlo efektnim vodećim golom u 50. minuti.

Samo tri minute poslije povisio je Rodriguez, potom je Lopez Blanco propustio realizirati kazneni udarac za domaćine, a počasni pogodak za Baske postigao je Viguera u završnici dvoboja. Čop je igrao do 84. minute, kada ga je zamijenio Castro.

U petom kolu ukrajinske lige, Šahtar je svladao Dnipro 4:0, a trostruki asistent bio je kapetan Darijo Srna. Pogotke je pripremio Ordetsu, Dentinhu i Ferreyri, dok je za preostali pogodak asistent bio Eduardo Alves da Silva, a strijelac Marlos.

Srna je odradio svih 90 minuta, a Eduardo je izašao desetak minuta prije kraja.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri