Perica potvrdio slavlje Udinesea

Rakitić strijelac, Srna asistent za pobjedu

28.08.2016.

Rakitić strijelac, Srna asistent za pobjedu
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Rakitić osigurao je sva tri boda Barceloni na gostovanju kod Athletic Bilbaa, a Darijo Srna asistirao je za jedini, pobjedonosni pogodak Šahtara kod Stala. U strijelce se u Serie A upisao Stipe Perica.

U derbiju španjolske lige Barcelona je minimalno (1:0) slavila u Bilbau kod Athletica, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac jedinog, odlučujućeg pogotka u 21. minuti utakmice. Rakitić je mrežu zatresao glavom, na ubacivanje suigrača Turana.

Rakitić je odigrao svih 90 minuta za Barcelonu koja tako ima svih šest bodova nakon prva dva kola Primere.

U šestom kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je upisao i šestu pobjedu, a strijelac za slavlje na gostovanju kod Stala (1:0) bio je Ferreyra u 78. minuti, glavom na centaršut kapetana Darija Srne.

Srna je odigrao cijelu utakmicu, a Eduardo Alves da Silva igrao je u početnoj postavi, da bi u drugom dijelu prepustio mjesto upravo strijelcu Ferreyri.

Drugo kolo Serie A donijelo je i ogled Udinesea i Empolija, a nakon vodećeg pogotka za domaćine preko Felipea već u trećoj minuti, za konačnih 2:0 pobrinuo se hrvatski napadač Stipe Perica duboko u sudačkoj nadoknadi realiziravši protunapad svoje momčadi.

Perica je u igru ušao u 64. minuti umjesto Zapate, a Andrija Balić ostao je među pričuvama.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri