Susreti protiv Švedske i Gruzije

Okupila se hrvatska U-21 reprezentacija

29.08.2016.

Okupila se hrvatska U-21 reprezentacija
Foto: Drago Sopta/HNS

U Zagrebu se okupila hrvatska muška U-21 reprezentacija pred kojom su kvalifikacijski susreti sa Švedskom i Gruzijom.

Hrvatska muška U-21 reprezentacija okupila se ovoga ponedjeljka u Zagrebu odakle je krenula put Sv. Martina na Muri gdje će se pripremati za predstojeći kvalifikacijski susret sa Švedskom koji je na rasporedu ovoga četvrtka, 1. rujna, u Koprivnici nakon čega mlade Vatrene očekuje još gostujući dvoboj s Gruzijom, 6. rujna, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017. godine. 

Ulaz na susret protiv Švedske u Koprivnici bit će besplatan za gledatelje.

Na okupljanje Hrvatske U-21 stigli su: Dominik Livaković (Dinamo), Karlo Bartolec (Nordsjaelland), Antonio Milić (Oostende), Dino Perić (Lokomotiva), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Filip Benković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Stipe Perica (Udinese), Domagoj Pavičić (Dinamo), Ivan Fiolić (Lokomotiva), Josip Posavec (Palermo), Petar Bočkaj (Lokomotiva), Luka Capan (Lokomotiva), Filip Krovinović (Rio Ave), Mirko Marić (Lokomotiva), Nikola Vlašić (Hajduk), Fran Tudor (Hajduk) i Ivan Brkić (Istra 1961).

Alen Halilović nije stigao na okupljanje, a razloge nedolaska pojasnio je tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak: " Iz Alenovog kluba Hamburger SV-a stigla su dva dopisa, jedan od samoga Halilovića, a jedan od Jurgena Ahlerta, team managera, u kojima mole za razumijevanje te pojašnjavaju kako Haliloviću treba vremena za prilagodbu u novu sredinu te su ga stoga željeli zadržati u Njemačkoj. Navedene argumente smo prihvatili, a Halilović će u narednim okupljanjima biti u sastavu."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri