Odrađen i prvi trening

Video: Vatreni okupljeni za susret s Turskom

29.08.2016.

Video: Vatreni okupljeni za susret s Turskom
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu te odradila i prvi trening uoči kvalifikacijskog dvoboja s Turcima.

Po prvi puta nakon odrađenog Europskog prvenstva u Francuskoj, Vatreni su ponovno zajedno - u Zagrebu počinju pripreme za početak novog kvalifikacijskog ciklusa, za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Idući ponedjeljak na Maksimiru ih čeka susret s Turcima.

 

Vatreni ponovno na okupu! #Zajednosmojači #BudiPonosan #Hrvatska #Croatia #Vatreni ????????????

A video posted by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

 

Nakon okupljanja, pod vodstvom izbornika Ante Čačića odradili su i prvi trening na Hitrec-Kacianu, a trenirali su svi osim Brozovića, Badelja, Perišića, Roga, N. Kalinića i Rakitića koji će se reprezentaciji pridružiti kasnije tijekom večeri, te Jedvaja zbog lakših zdravstvenih tegoba.

 

Izbornik Čačić na okupljanju je objavio kako će novi kapetan Vatrenih, nasljednik Darija Srne, biti Luka Modrić, a dokapetani će biti Vedran Ćorluka i Ivan Rakitić. Kapetan Modrić, zahvalivši izborniku na ukazanom povjerenju, istaknuo je kako je iznimna čast nositi kapetansku vrpcu te osjeća veliki ponos.

 U sklopu priprema za okršaj s Turcima, hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Segeste u Sisku te tako sudjelovati u proslavi 110. obljetnice osnutka kluba. Susret je na rasporedu u srijedu, 31. kolovoza s početkom u 17:30 sati, a ulaznice su u prodaji na stadionu Segeste.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri