Rakitić se priključuje naknadno

Čačić: "Znamo da su mnogi uz nas"

30.08.2016.

Čačić: "Znamo da su mnogi uz nas"
Foto: Drago Sopta/HNS

Dan nakon okupljanja, Vatreni su nastavili s pripremama za Tursku, a izbornik Ante Čačić najavio je i prijateljski dvoboj sa Segestom u Sisku.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a Anti Čačiću na raspolaganju su svi igrači osim Ivana Rakitića, koji se zbog privatnih razloga u dogovoru s izbornikom još nije pridružio suigračima.

U srijedu, u slavljeničkom prijateljskom ogledu u Sisku, zbog manjih zdravstvenih poteškoća neće zaigrati Danijel Subašić i Josip Pivarić, a Tin Jedvaj ima problema s crijevnom virozom. 

"Svi ostali će igrati. Shvaćamo taj susret maksimalno ozbiljno, kao jedan trening u kojem će se momčad dobro rastrčati i napraviti sve što nam situacija bude dopuštala. Tako ćemo uveličati Segestinu obljetnicu", naglasio je izbornik Čačić.

Protiv Turske hrvatski nogometaši neće imati podršku publike, s obzirom na kaznu igranja bez gledatelja.

"Nažalost, imamo iskustvo igranja pred praznim stadionom, ali Europsko prvenstvo u Francuskoj donijelo nam je mnogo toga dobroga, igrači su osjetili sinergiju s navijačima, s cijelom zemljom i dijasporom. To će nam pomoći, znamo da su mnogi uz nas", zaključio je Čačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri