Modrić je pravi vođa

Vida: "Imamo odlične igrače, želimo priliku i u Rusiji"

30.08.2016.

Vida: "Imamo odlične igrače, želimo priliku i u Rusiji"
Foto: Drago Sopta/HNS

Domagoj Vida, branič hrvatske reprezentacije, vjeruje da Vatreni mogu do Svjetskog prvenstva na kojem bi imali priliku ponoviti dobre prezentacije iz Francuske.

Hrvatska se u ponedjeljak okupila u Zagrebu kako bi se pripremila za utakmicu s Turskom na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a Domagoj Vida prokomentirao je povratak Dejana Lovrena među Vatrene i novog kapetana, Luku Modrića.

"Lovren je odličan igrač, što je pokazao na terenu. Ne bih se htio previše miješati, najbolje je sve ostaviti iza sebe i graditi odličnu atmosferu. Na izborniku je odluka o prvoj jedanaestorici. Modrić je pravi vođa, zaslužio je kapetansku vrpcu i sigurno će nastaviti putem Darija Srne", kaže.

Čačićevi su izabranici ostavili izvrstan dojam u Francuskoj, no u osmini finala zaustavio ih je budući prvak Portugal.

"Bilo je teško poslije Portugala, pogotovo prvih tjedan dana, slabo se spavalo. No, hvala našim ljudima, navijačima, koji su nam pružili podršku, zaustavljali nas na ulici i čestitali nam. Ostaju žal i gorčina, ali ne smijemo se vraćati na to, počinju nove kvalifikacije i moramo biti prvi u skupini. Imamo odlične igrače, imamo još vremena i želimo izboriti priliku dobre igre ponoviti u Rusiji", najavio je Vida.

Dio hrvatskih reprezentativaca ovoga je ljeta promijenio klub, a Vida ne gubi previše vremena na razmišljanja o eventualnom transferu.

"Ne opterećujem se time, moje je dokazivati se kroz igru, a drugi neka odlučuju o ostalome. Jedino je teren mjerilo", završio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri