Siščani uživali u idolima

Vida: "Hvala na dočeku", Pjaca: "Golovi za sigurnost"

31.08.2016.

Vida: "Hvala na dočeku", Pjaca: "Golovi za sigurnost"
Foto: Drago Sopta/HNS

Domagoj Vida, Marko Pjaca i Duje Čop ponudili su svoje dojmove po završetku ogleda sa Segestom povodom 110. obljetnice osnutka kluba, kao i jedini strijelac domaćina Luka Kožić.

Novi član Juventusa Marko Pjaca bio je vrlo razigran u Sisku te više puta asistirao suigračima za pogotke i u dobrom raspoloženju čeka okršaj s Turcima na početku prema Rusiji.

"Dosta nam je bitna bila ova utakmica da uđemo u ritam, da se uigramo i postignemo pogotke kojima ćemo još dobiti na sigurnosti. Mislim da smo to dobro odradili i upisali visoku pobjedu. Prva je utakmica u kvalifikacijama jako važna i sigurno će nam biti teško, ali nadam se da će rezultat biti jednako dobar kao na Europskom prvenstvu. Znamo otkud nam prijeti opasnost", rekao je Pjaca.

Branič Domagoj Vida nadovezao na razmišljanja svog reprezentativnog kolege.

"Nije bitan konačan rezultat protiv Segeste, bitno je bilo odraditi ovu utakmicu kao malo jači trening. Hvala navijačima koji su došli na uistinu lijepom dočeku, a Segesti želimo sve najbolje u budućnosti. Nama je sada najvažnija utakmica s Turskom na otvaranju kvalifikacija i dat ćemo sve od sebe. Idemo po tri boda", izjavio je Vida.

Jedan je pogodak u drugom dijelu postigao i napadač Duje Čop.

"Najvažnije je da smo obradovali ove ljude u Sisku i da su mogli uživati u svojim idolima i najvećim zvijezdama Hrvatske, te da se nitko nije ozlijedio. Sve ostalo je bila trening-utakmica koja će nam dobro doći. Nama je svaki trening dokazivanje, svi se bore za mjesto, a lijepo je i da je Segesta postigla jedan gol da im ostane u sjećanju", završio je.

Strijelac počasnog gola Segeste bio je Luka Kožić, koji će tako cijeli život pamtiti kako je zatresao mrežu Vatrenih.

"Idem na Ekonomski fakultet, sada nakon što sam završio ekonomsku školu, i treniram u Segesti. Osjećaj je nevjerojatan, nikada nisam mogao ni zamisliti nešto ovakvo. Nisam niti sanjao", poručio je.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri